Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodina, vztahy

Od: honzakop odpovědí: 6 změna:
Moje děti se hádají, je to normální?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mezi sourozenci to tak bývá. Není na tom nic divného. Vyrostou z toho.

hodnocení

1x

Sourozenci se hádavají, obzvláště nyní v době stavu nouze to není nic nezvyklého. Je třeba je něčím "zaměstnat", aby se nenudily.

hodnocení

1x

Naprosto normální jev. Se sestrou jsme se taky hádaly, občas dokonce i praly, jako čerti, ale když pak na něco došlo, držely jsme při sobě.

Navíc teď je pitomá doba, děti se nemohou vyběhat a vyřádit venku s kamarády, mají v sobě nahromaděnou energii a musejí být doma. Tak se prostě pohádají navzájem. Jsou z toho už tak trochu mimo. A kdo není? I dospělým už občas hrabe, natož dětem, které jinak překypují energií.

Navíc, pokud si představím 3+1 někde v paneláku a v něm 3 školou povinné sourozence, určitě nebudou celý den vzorně sedět a číst si. Pokud to vydržíte, spolkněte diazepam a nechte je být, až se budou moci někde vylítat, ono je hádání přejde. Jaga.

hodnocení

0x

Naprosto normální... než jsme z toho vyrostli, měl jsem pocit, že se s bratrem přizabijem.

julie*
hodnocení

0x
Tak kazdy clovek je osobnost a kdyz napriklad sdili stejny pokoj, musi se vymezit a casto to skripe. Ja si naopak myslim, ze by byli divni, kdyby se nehadali. My se s bratrem dokonce rvali jak koně. Potaji samozrejme :-D.

klera*
hodnocení

0x

Taky jsem se hádala se sestrou...i teď se hádáme. Jsme úplně jiný, bojujeme o "dominanci", ale stejně to nakonec dopadne tak, že se jdeme navzájem zeptat na radu...jedna se ptá na vztahy, druhá na školu. S nikým v rodině si asi víc nerozumíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]