objednavka pres heureku je uplne to same jako objednavka z eshopu samotneho, jen nakupni kosik a platba probehne pres prostrednika..heureku, to je cele
No, to záleží na tom, zda zboží je skladem, na typu platby a dopravy. Takže rozsah je cca od téhož dne po nikdy. Včera večer jsem objednával z Alzy a dneska k večeru mi to DPD dovezlo. Platba přes PayPal.
Díky za odpověď. Ptám se proto že jsem zde četl hodně dotazů s tím že si daná osoba něco objednala,na eshopu uvedeno do 3 dnů doručeno a po měsíci stále nic... Každopádně dávám si na nějaké pro mě neznámé eshopy bacha.
Myslím si taky, že Heuréka sama jako taková nic neprodává. Je to srovnávací portál, zadáte si zboží a ukáže se Vám například 5 e shopů, které toto zboží mají. Vy si z nich pak vyberete - podle ceny zboží, podle ceny dopravy, podle doby dopravy, podle recenzí na e shop, podle vzdálenosti toho e shopu. Protože si můžete třeba sám pro zboží zajet, prohlédnout a odvézt, když to není daleko.
Heureka jako taková jen sdružuje ty e shopy a Vy můžete vybírat, odkud si zboží objednáte. Ale jako taková nic neprodává. Jaga.
Aha,tak to se omlouvám. Vzhledem k tomu že vždy na jejich stránkách byl daný předmět určen k prodeji,tak jsem si myslel že ho prodávají právě tam. Netušil jsem že je to porovnávací eshop. Jak jsem již uvedl,vůbec se v tomhle nevyznám a ptal jsem se z toho důvodu abych měl jasno.
inspa*
Ne, Heureka nic neprodava.
jendad
Přesně tak je to jen server hodnotící obchody s recenzemi výrobku . Navíc tam ani často nejsou všechny obchody . Někde jsou i s levnějšími cenami . Použijte tedy i klasické vyhledávače (sez., gog)
Setkal jsem se s tím i že recenze na vyrobky na Heurece zmizely .Chtěl jsem tehdy dát odkaz a byly fuč. Asi je to zařízené tak , že heureka si asi bere nějaký poplatek za zveřejnění a když není , tak vás ani nezveřejní a klidně smázne i ty recenze.
Heureka pouze preferuje nějaký internetový obchod. Taky jsem objednal. A špatně dopadl. Pravda je, že Heureka se starala, aby mi koupený mobil vzali zpět. Obchod totiž měl být dle nařízení vlády zavřený. Objednal jsem jinde, trochu dražší a za dva dny přivezla PPL.
@joudic: Super,to jsem chtěl vědět . Jinak,kdybych si dané zboží ráno objednal,za jak dlouho jej dostanu? Omlouvám se že se ptám ale chci mít jistotu protože se v tomhle absolutně nevyznám
Díky za odpověďi,aspoň mám jasno a vím že na Heureku dát částečně bacha. Jen ještě poslední dotaz. Máte někdo zkušenost s výše uvedeným eshopem eBerry?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.