Krásný den všem. Díval jsem se na internetu a zjistil, že existuje i banánový Nesquik, který jsem chtěl rázem hned mít u sebe doma. Hledal jsem a našel 3 české e-shopy, které tento 300g produkt prodávaly, bohužel z jednoho eshopu je již vyprodán a ty ostatní jej stáhly z prodeje, čemuž vůbec nerozumím.. Proto jsem si řekl, že budu hledat ještě dále, abych mohl kakaový prášek objednat ze zahraničí. bohužel nevím, zda-li princip objednávky funguje stejně jako u nás či zda-li musím platit i za dopravu, přepravu a já nevím co všechno ještě, proto se vás ptám: Má někdo z vás zkušenosti s objednávkou nějakého jedlého produktu, ať už kakaa, zrním pro papoušky z Německa, hrnku.. já nevím čeho všeho přes internet? Kdybych teď šel a objednal banánový Nesquik z internetové stránky německého Tesca.. dorazí to až k nám? Až ke mně na poštu? Jak postupovat, když žádný český eshop zmíněný banánový Nesquik neprodává? Kde hledat? A proč byl stažen? Díky všem za rozumné tipy a rady.. vůbec se v tom nevyznám a po prášku opravdu toužím. Zkoušel jsem i Granko, vyrůstal jsem na Granku.. jednou jsem však ve Francii ochutnal kakaový Nesquik a ten mi zachutnal jako žádný jiný prášek předtím. Od té doby se musím smiřovat s tím, že v Česku banánový Nesquik zkrátka neseženu.. jak ho tedy objednat ze zahraničí?
Ferax má pravdu. Když jsem chtěla objednat něco ze španělské Sfery, v nabídce doručení do jiných zemí Evropy vůbec nebylo, optala jsem se tedy a odvětili, že nezasílají do zahraničí. Takže prozkoumat obchod a možnosti dopravy, případně jim zaslat dotaz. A možná to udělám za Vás, protože v Německu mají výborné Lentilky, a kdyby to šlo objednat k nám, tak budu skákat radostí do stropu
danielvalach
Vy byste to za mě opravdu udělala? Jestli ano, stačí mi napsat email (Myxak777@seznam.cz) a domluvíme se:D Já bez toho prášku zkrátka nepřežiju, neboť e mi o něm už i zdá a strašně rád bych ten banánový chtěl ochutnat:D Díky.
Jak zde již bylo zmíněno..nejlépe kontaktovat obchod a zeptat se přímo tam. Já banánovy Nesquik kupovala ve Francii nebo v Tescu v Británii. Ale mívají ho i v Německu a Polsku. Což chápu,ze v této situaci za hranicemi samozřejmě nakoupit snadno nelze.Bratr ho objednával párkrát z amazonu a byl úplně stejný- jak chuť tak pixla.
Objednat to asi jde, nejjednodušší je nějaký německý eshop. Tam můžete využít přeposílání služeb typu znemecka.eu ,když ten eshop neposila k nám, nebo třeba za draho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.