Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před nedávnem mého přítele vyhostili z ČR zpět na Ukrajinu. Neměl papíry, byl tu nelegálně. Nemůže sem dva roky. Už jsme spolu dlouho, skoro dva a půl roku a nevěděla jsem, že nemá papíry. Proto se chci optat, jestli by s tím šlo něco udělat. Jestli by pomohla svatba, kdyby jsme se vzali na Ukrajině jestli by byl sňatek platný taky zde a jestli by mohl přijet do ČR jako můj manžel a měl moje příjmení. Pevně doufám, že nějaká možnost se najde, aby jsme mohli být spolu. Děkuji za odpověd
an3t4, nikdy nedělejte zásadní životní rozhodnutí pod vlivem šoku.
Odpovězte si poctivě na dvě otázky :
1. Byla byste ochotná ze své velké lásky k němu žít s ním na Ukrajině , ať už jako neprovdaná nebo provdaná?
2. Byl by ochoten si vás vzít ze své velké lásky k vám, aby se mohl vrátit do ČR ,pokud by to po sňatku s vámi bylo možné?
karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.