Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Calvil.cz - recenze

Od: clayman® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
Objevil jsem další doménu, která provozuje nákupní galerii. Jmenuje se Calvil.cz a je to opět doména známého podnikatele, který přeprodává zboží z ebay nebo aliexpress za tučnou provizi. Šikovně slíbí expresní vyřízení za 1-2 dny. Slíbí dodání už od 5ti dnů (do 40ti dnů). Reálná doba dodání je měsíc až dva. Někdy se pravda povede dostat zboží uý po týdnu, ale to je zřídka kdy.

V době, kdy lidé objednávají roušky je jejich dodání za měsíc už trošku jako podvod, ale dodávám, že je to legální. Je potřeba číst, že to není eshop, ale nákupní galerie!

Calvil.cz - recenze

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petra*
hodnocení

0x

Tak já si s CALVIL naběhla, zboží stále nemám, píší od 5 do 40 dnů, někde v textu jsem našla až 60 dnů, těch 60 jsem si samo, že nevšimla. Myslela jsem, že zásilka dorazí brzy! Je to už 49 dnů a není možnost je nijak kontaktovat až na vzdálenou podporu, a ta nefunguje, tel. spojení nemají, zrušila jsem objednávku a žádná odezva, zkoušela změnu hesla a také nepřišel Feedback. Našla jsem pouze, že objednávka leží vyexpedovaná někde v Číně! Takže pozor! U mne zklamání, již nikdy více! Poučení pro další, prolezte si pořádně podmínky!

petrst
hodnocení

0x

Taky jsem objednal roušky a o peníze přišel. Předal jsem podnět na ČOI a samozřejmě s tím nic neudělají. Mám se obrátit na občansko právní soud. Prostě další inspekční orgán úplně k ničemu. Akorát se tam přiživuje plno lidí. Měli by mít pravomoc to předat na policii, ale to je asi složité. prostě těm šmejdům nahrávají.

mersiq
hodnocení

0x
Objednala jsem dvě dětské roušky 2.3. 2020 dodnes nedoručené, na emaily nikdo nereaguje. Peníze nikdo nevrátil! Doporučuji nekupovat!
e3

bohužel i já musím souhlasit s výše uvedeným. Mám stejnou zkušenost.

miroslavnovak
hodnocení

0x

Dobrý den,

dne 23.3.2020 jsem si objednal roušky od Calvil.cz za 1.003,-Kč. peníze jsem odeslal na účet 2070835029/5500 do dnešního dne mi nepříšly roušky a peníze také nevrátili.

Chci zajít na policii a nahlásit toto okrádání ve vyjimečném stavu.

Bylo by dobré, kdyby se přidalo víc poškozených, aby policajti měli důvod se tímto zabívat.

Miroslav Novák

stolman@atlas.cz

barbora*
Dobrý musím na to reagovat, mám úplně ten stejný problém. Já jsem si objednala roušky za 653,- dne 19.3.2020 a také zaplatila na ten samý účet, co uvádíte. Do dnešního dne nemám ani roušky ani peníze. Klidně se k vám přidám a nahlásit to na PČR. Na email mi nereagují a jejich web není dostupný.
nik91

Dobrý den, také jsme neobdrželi objednávku, objednávali jsme brýle, sice jen za 365,-, ale nehodláme dělat charitu nějakým podvodníkům, web mají zrušený. Klidně se přidáme. Kdyžtak nás kontaktujte na e-mail nikola.karlova@centrum.cz

petrsimak
Dobrý den 3.4.2020 jsem si objednal hodinky měli dorazit nejdéle do 40 dní a nic dvakrát jsem je informoval a vůbec nereagují rád bych se k Vám přidal a řešil právní cestou.
tnt

Dobrý den,

také jsem před několika měsíci objednal roušky z calvil.cz a nedorazily. Na emaily nikdo neodpovídá.

Asi se jedná o podvod :(

I.

dadule

Přidávám se se stejnou zkušeností. V březnu objednány roušky - do dnešního dne nemám ani roušky ani peníze. Pokud se bude řešit právně - ráda se přidám. Nechť je učiněno "zadost" jejich sprostému jednání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]