Nejste přihlášen/a.
Je tady nekdo, kdo je noční člověk a namísto údajného vyplavování melatoninu za noci, se mu vyplavuje přesně v tu dobu kdy začne svítat? Pripadam si jak mimozemstan, tajten rytmus mam samozrejme pouze kdyz nechodim do prace...
A nejvtipnejsi je ze kdyz si jedu na tajtom rytmu, omylem prespim a vstanu v 1 ranu, tak v 6 za svitani zacinam byt pomalu unavenej jak bych prisel z prace, ne fyzicky ale mozek začne vynechávat, hlavně pamět a celkově myšlení, jako bych sakra vůbec nespal Jo a takovy rady at si spravim budikama rezim, to funguje mozna tak 1 den, proste sem nocni podivin :D Normalne spim 4-12 hodin jak kdy, ale vadi mi kdyz mam nekompatibilni rezim se směnou, to bud prijdu uplne nevyspalej, nebo dokonce sem uz zaspal a museli me probudit z prace (mam cestu 5 minut)
nemam se svym spankem zadne problemy, vyhovuje mi noční klid tak prosím žádní poplachy at si jdu za "odbornikem" pro pilulku, jen sem chtel vedet jestli to ma nekdo taky...
a to s tim nekompatibilnim rezimem se smenou myslim to, kdyz z vikendu jdu do práce...
Jak neusnu před půlnocí, tak až po půl druhé. Do té doby čtu nebo sudočím. Tak to mám teda většinou.
Spánek má jeden a půl hodinové cykly. Tak si to zpětně vypočtěte, od doby, kdy chcete vstávat. Mně stačí spát šest hodin, tak to jsou 4 cykly.
Jinak mi pomáhá hořčík. Odkud jste, že píšete tajten, tajtom. Zajímavé. Ze z Plzně?
Naštěstí nemám takový problém.
Jsem spíše sova, spát chodím mezi půlnocí a druhou hodinou, vstávám víceméně pravidelně v 7 hodin, resp. v 6.30, pokud fungují školy. Pokud bych musel vstávat dříve, byl by to zásadní problém, a to i v případě, že bych posunul začátek spánku. Proto ani nevyhledávám práci, kde se musí začínat dřív než v 8 - nedokážu pracovat dřív.
Na druhou stranu - když spím, tak spím. Vycházející Slunce, rockový festival, cirkulárka a další podobné věci nemají na můj spánek žádný vliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.