Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jestli je to normální, tím si nejsem jist, ale je to tak. Já mám třetí den doporučený balíček na podací poště. Myslím samozřejmě pracovní den a ani se nehne. Není tomu dlouho a bylo to samé. s jiným balíčkem. Jednak pošta zavedla dvojí doručování, což dokonale nefunguje a jednak jsou opatření kvůli koronaviru. Pokud ho máte v přepravě, zítra ho klidně můžete mít. Já ho mám zatím veden jako " ve zpracování".
Nepanikařte, odesilatele nechte v klidu spát - ten už s tím nemá nic společného. Případný dotaz (kdyby se déle nic nehýbalo) směřujte na Českou poštu.
Nešilte.
V nouzovém stavu se zásilky oproti běžné době doručení zpožďují o další 2-3 dny.
U mě byl dokonce balík nejdříve dva dny vidět v přepravě /podle čísla/, na depu, a následující dva dny zásilka nenalezena. Což mi teda také vrtalo hlavou. Kam se ztratil. Ale než jsem si k tomu sedla, že začnu pátrat, tak se objevila. Nic se nejí tak horké.
No, ted tam zamestnávají i brigádníky. Objednali jsme 2 věci. Vždy dovezli az do baráku, ale nyní volali z náměstí, jestli si nechceme pro to přijít. My že ne, at dovezou. Zastatavili kus od domu, dlouho hrabali v dodávce a pak vytáhli jednu věc a chtěli peníze za obě věci. Nepřevzali jsme tedy nic. Tak budte ve střehu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.