Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka v přepravě - Česká pošta

Od: balicek odpovědí: 9 změna:
Zdravím, chlapík mi poslal hodnotnou věc (v hodnotě 1000Kč) poštou jako doporučený balíček, mám číslo zásilky a nedočkavě ji sleduji na trackingu. Včera odeslal a dnes, od rána do večera je v trackingu "zásilka v přepravě" a nic víc. Je to normální, nebo mám kontaktovat odesílatele a panikařit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Jestli je to normální, tím si nejsem jist, ale je to tak. Já mám třetí den doporučený balíček na podací poště. Myslím samozřejmě pracovní den a ani se nehne. Není tomu dlouho a bylo to samé. s jiným balíčkem. Jednak pošta zavedla dvojí doručování, což dokonale nefunguje a jednak jsou opatření kvůli koronaviru. Pokud ho máte v přepravě, zítra ho klidně můžete mít. Já ho mám zatím veden jako " ve zpracování".

hop®
hodnocení

1x

Nepanikařte, odesilatele nechte v klidu spát - ten už s tím nemá nic společného. Případný dotaz (kdyby se déle nic nehýbalo) směřujte na Českou poštu.

balicek
hodnocení

Dobře, díky za uklidnění, teď po opakovaných špatných zkušenostech s doručovacími službami jsem poněkud skeptický :)
liska5

Mně dopravce vysvětlil, že přednostně rozvážejí roušky, desinfekci a respirátory.

Komu, proboha?

lipanek
hodnocení

0x

Nešilte.

V nouzovém stavu se zásilky oproti běžné době doručení zpožďují o další 2-3 dny.

U mě byl dokonce balík nejdříve dva dny vidět v přepravě /podle čísla/, na depu, a následující dva dny zásilka nenalezena. Což mi teda také vrtalo hlavou. Kam se ztratil. *zed*Ale než jsem si k tomu sedla, že začnu pátrat, tak se objevila. Nic se nejí tak horké.

balicek
16.04.20 06:24
hodnocení

Ok :D
Diky :)

hodnocení

0x

No, ted tam zamestnávají i brigádníky. Objednali jsme 2 věci. Vždy dovezli az do baráku, ale nyní volali z náměstí, jestli si nechceme pro to přijít. My že ne, at dovezou. Zastatavili kus od domu, dlouho hrabali v dodávce a pak vytáhli jednu věc a chtěli peníze za obě věci. Nepřevzali jsme tedy nic. Tak budte ve střehu.

balicek
hodnocení

Jo tak dneska to došlo, včera az do večera ukazoval tracking že je v přepravě a dnes kolem poledne to došlo. Asi nějaká díra v systému. Stalo se mi jednou, že napsali "uložení na poště - poškození" a z toho jsem byl na větvi protože jsem posílal mobil za 9000Kč. Ale pak bylo vše v pořádku tak nevím. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]