Nejste přihlášen/a.
Byl jsem v podobné situaci,můj pes - zabiják,zlý NO /ne mou vinou,takového jsem si ho bral v jeho šesti letech/. Pes přítelkyně sheltie. Seznámení bylo naplánované tak,že vodítko a kožený,zdůrazňuji kožený, náhubek. Čekal jsem obrovské problémy,protože můj pes útočil na cokoliv,kohokoliv... Světe div ,naprostá pohoda... Myslím si,že můj pes už ode mně znal pachy přítelkyně a jejího psa a akceptoval to. Prostě to opatrně zkuste...
Vidím 2 možnosti:
1. Pořiď si pro pinče nějakou klec (třeba přepravní klec co jsou do auta, prodávají se kolem 1000 Kč). Psa dej do klece a takhle můžete oba dva psy nechávat přes den spolu. Většinou si za pár týdnů na sebe zvyknou a klece se pak zbavíte
2. Předem se omlouvám, je to trochu kruté, ale pinčové se dožívají průměrně 11-13 let, takže možná stačí jen chvilku počkat a příroda to vyřeší sama...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.