Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nouzový stav jízda autem

Od: majk* odpovědí: 6 změna:

Zdravím mám dotaz. Pokazilo se mi auto a potřebuji jet koupit motor k pánovi, který bydlí ode mne asi 60km. Nikdo jiný v okolí nemá tento typ motoru. Musel bych si půjčit druhé auto od známého a pro motor zajet. Porouchané auto potřebuji kvůli dopravě do zaměstnání. Je možné pro motor zajet? Nebo tím budu porušovat zákon? Co když mě zastaví policie? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nerozumím tvé otázce.

Půjč si auto, zajeď si pro motor, přivez si ho, namontuj a hotovo. Nikdo tě proto buzerovat nebude, ani policie.

72mona
hodnocení

5x

Co se všichni bojí policie? Copak jsou kolem měst zátarasy a pouští se pouze na propustky? Ne. Život se nezastavil, většina lidí cestuje naprosto běžně kvůli potřebám i zájmům (třeba zahradní centra jsou otevřená). Potřebujete motor? Hurá pro něj. M.

hodnocení

3x
Bud uplně v klidu vem si roušku a jed kam potřebuješ
Sam jezdim kam potřebuju a dalku vúbec neřešim a neni problém
K tomu motoru nezapomen mu dat nový rozvody a vodní pumpu a já bych mu osobně vyměnil i termostat

hodnocení

3x

Tento dotaz snad vložil automat.

Páč nikde se nepíše o tom, že jsou uzavřené silnice pro osobní dopravu. Tak jako jedete do zaměstnání, jeďte pro motor. Nic Vám nehrozí.

hodnocení

3x

Pokud nepojedete 150 km/h a nebudete opilý, nic Vám nehrozí. Ale to byste měl vědět.

houbes*
hodnocení

0x
Tazatel asi nemá novější informace o nouzovém stavu. Pokud nejste ve městě kde je uvalena karanténa můžete si pro ten motor dojet. Ano p. Babiš řekl někdy v polovině března, že máme jet hned z nakupu domů a nebo z práce a být doma ale to už neplatí. Zmírňuje se opatření a proto můžete jet kamkoliv mimo naše státní hranice ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]