Tatínek se ptá své osmileté dcerky:¨"Co bys letos chtěla k narozeninám?" "Tampón." "A víš ty vůbec, co to je?" "Nevím, ale v televizi jsem slyšela, že se s tím dá dobře hrát tenis, plavat i jezdit na kole."
Dobrý den. Co tam dělají ostatní nevím. Největší část času podle mě zabíjejí "šmírováním" různých zoufalých pseudocelebrit. Účet jsem si tam založil před pár měsíci při hledání platformy kde budu moci jednoduše sdílet své přospěvky a s úžasem jsem zjistil že jsou tam unikátní fotografie od stejně zaměřených lidí v určitých odvětvích a z celého světa které prostě jinde nenajdete. Tak k tomu jej používám já. Sleduji díla jiných. I když asi tak 5 minut týdně a sám nakonec nepřispívám ničím.
Mě to nebaví, ale asi není problém procházet různé hashtagy a listovat tisícem fotek... nebo stalkovat konkrétní místo či město, kdo se kde fotí... je docela zajímavé podívat se na fotky třeba z rodného města jestli to tam ještě poznávám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.