Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignorujíci holka

Od: rabbit odpovědí: 35 změna:

ahoj lidi,

pisu vám zde, pač věřím ze mi můžete pomoct, a třeba dojdeme k finálním rozhodnutí sami.Pred par týdny respektive bude to už asi 2 měsíce, si píšu s jednou holkou, kterou mám moc rad, je svobodná, poznali jsme se na stadionu, ma totiž rada sport jako ja. No a před 2 týdny jsme spolu byli venku povídali si, a psal jsem ji před venkem , ze je možné , ze proste se neudržím a začnu ji líbat, neřekla na to nic, v tom stylu , ze to nevadí. Nakonec k tomu došlo, ale z její strany při konci našeho venku, líbala me smála se, byla rada chytla za ruku, par desítek minut po tom, co jsem došel domu, mi napsala, promiň, říkám za co , ona za to ze se to stalo, říkám není proč, ja sem rad, a od te doby , proste říká , ze z toho ma zmatek v hlavě , do toho ji umírá babička, do te doby než se to stalo jsme si psali od Rána do večera furt smáli se a podobně, a teď sama od sebe nenapíše , dřív ano, je taková odtazliva,když sem se ji zeptal co je, sdělila mi, ze na to furt mysli a ze v tom nemůže pokračovat , ze se rozešla před nějaký klukem rok zpět , a ze od te doby nemůže mít jen tak někoho rad a upřímně od srdíčka a mít se mnou něco bez citu... když sem ji řekl ať jdeme ven po týdnu rekla , ze teď ne ať se nezlobim ze je cela špatná i z babičky a z tohoto, ale přitom na druhy den šla s kamoskou, a po pr dni na to s kamarády ven na výlet, a když sem ji řekl proč s nemá to jde a se mnou ne, rekla ze je dlouho neviděla...zkouším ji i min psát a říct , ze se nehodlám furt snažit ja ze to můžeme uhnout, to však ona nechce, ale přitom nějak nejeví zájem psát nebo se víc snažit nevím co mám dělat, prosím o radu jak to vidíte vy , jestli přestat psát z moji strany úplně a nechat to na ni nebo jak

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že poznala, že nejste ten pravý. Babička jí umírala už předtím, najednou se tím vymlouvá. Ale z nějakého důvodu prostě nechce. Zkusila to, nesedlo jí to.

Není proto špatná ona ani Vy, každý si půjdete svou cestou a určitě svou dívku najdete. Téhle se už nevnucujte, nepište jí, nemá to cenu a zcela zbytečně byste trápil ji i sebe. Jaga.

Znala jsem kdysi kluka, ten se upnul na jedno děvče a ne a ne přestat. Ona se už před ním i schovávala, nechtěla ho. On to nemohl pochopit. Nebo nechtěl. Až si vysloužil přezdívku: VOPRUZÁK.

Teď jsem si na něj vzpomněla.*smich*

gold
hodnocení

2x

Prostě ještě není připravena na nový vztah, to je vše. A do toho ta babička, měla jí určitě ráda. Napřed se musí se vším sama vyrovnat. Asi to chce čas.

hodnocení

1x

Zdravím. Přestaňte jí psát. Ona o Vás evidentně nemá zájem. Škoda Vašeho času, který můžete věnovat jiným zájmům. Prostě nepřeskočila u ní ta jiskra a to se nezmění. Drží si od Vás odstup, tak to respektujte!

smode*
hodnocení

1x
Dobrý den. Ignorace tedy vypadá poněkud jinak. Nicméně zcela souhlasím s Kapkou - z Vaší strany určitě přestat psát.
liska5

Je to evidentně ignorance z její strany. Prostě nezájem. Přišla na to, že tohle nechce a je jí nepříjemné, když se vnucujete. Čeká až to pochopíte.

smode*
Podle mě ignorace vypadá tak, že by s ním naprosto nikdy nijak nekomunikovala, nezdravila ho, přehlížela ho - chovala se veškerý čas doslova jako by neexistoval (i toto holky dělají úplně běžně). Co uvedl tazatel je spíše nerozhodnost.

lipanek
hodnocení

1x

Přesně tak, nepřeskočila jiskara, nevzbudil jste v ní ty správné pocity.

Není to o tom, že je něco špatně, tak to zařídila příroda. A opravdu radím, počkejte si, až to bude to s tou pravou.

Je úplně v pořádku, že se znáte pár týdnů, že jste spolu strávili nějaké chvilky a navíc se i objímali a dávali si polibky.

Nic v ní nevykvetlo a proto také radím, zkoušejte o u jiné, nepište jí, netlačte.

Čím více děvčat poznáte, tím lépe vycítíte, která je ta pravá.

svatoslav
hodnocení

1x

Dělej to TAK, jak to sám cítíš, piš jí, i když nebude odpovídat... v lásce neplatí téměř žádná pravidla a v citech ti nikdo tady moc neporadí...

rabbit
hodnocení

Takže ji Mám tedy nechat být? Asi mate pravdu, včera jsme si trochu psali , a při konci jsem ji napsal dobrou noc, a dodal ze zitrejsi(tj. Dnešní den) nechám cely na ni, s tím , ze ji nenapíše, a světě div se , nepadla od rána ani čárka.
Takže dam na Vás , a nechám to plavat , a co říkáte na variantu nechat to ležet týden pak se třeba ozvat.
Dekuji

Ne, opravdu už ne, ani za týden, ani za měsíc ani nikdy...*zed*

Pochopte to, někteří lidé si navzájem opravdu nesednou. Ve Vašem případě to tak zpočátku nevypadalo, ale dívka to přehodnotila.

Snad byste nechtěl, aby s Vámi chodila jen ze soucitu? Počkejte, až holky sundají roušky, abyste viděl hezké tvářičky a uvidíte, že dívku svého srdce rozhodně najdete. Jaga.

rabbit
hodnocení

0x
Ahoj lidi, dávám update.
Dnes jsem ji vůbec nepsal jak jste mi řekli, proste ignor, sama se k večeru ozvala s tim, ten napsala promiň, a ze se k mobilu dostala až teď, a ze toho od rána bylo moc.
Napsal sem v klidu, nejevil nějak zájem, a nehrnul se do odpovědi, aby. Evidela ze jen sedím u mobilu a čekám na její zprávy , pak začal sama se hned ptát jaký sem měl den a podobny... teď se rozloučila ze ráno ma těžký trénink tak se jde na to vyspat
Jsem z toho blbec, každopádně ráno ji opět nebudu psát , a nebudu ten první co zahájí konverzaci.
Co si myslíte
hop®

Jen bych jí odpověděl, že když bude mít po tréninku náladu, ať se ozve. Ona si asi také nechává "otevřená vrátka" tím TĚŽKÝM tréninkem, aby nemusela psát...

joudis*
Ráno bych ji napsal jen Dobré ráno ...ať ví že jste četl zprávy a jste OK a nikoli uražen ...Následně bych během dne rozvinul komunikaci po jejim napsání
rabbit

no, tohle sem ji napsal týden zpět, když ji bylo od rána. Blbě a začalo To být s babičkou horší , tak sem napsal až bude nálada nebo chuť ať se ozve a neudělala to, takže asi pro me po druhe psát bych čekal to same. No asi jak říkáš zadní vratka , uvidíme tedy co přijde ráno, dříve napsala dobre ráno ať se děje Co se děje, teď to vymizelo, uvidíme ráno, každopádně jak sem řekl , kontaktovat ji už sám nehodlám nechám momentálně na ni vše

lipanek

Já jsem jenom zvědavá, tak se zeptám. Protože přísně dodržuji karanténu kvůli věku, nejsem v obraze.

Ale měla jsem za to, že se člověk nesmí sdružovat, tak by mě zajímalo, jakýže to těžký tréning na slečnu čeká?

Trénuje někde sólo sama? A jaký to je sport?

Díky za objasnění.

joudis*
A co jí napsat natvrdo co a jak že jste zmaten ...jak to vidí dál s vámi po předchozí komunikaci nekominikaci Možná lepší tvrdá odpověď než nevědět na čem jste. Netlačit jen že nevíte na čem jste ...

rabbiz
hodnocení

0x

je to atletka, běhá tratě dlouhé štafety, takže ma klidně 20-30km někde na poli/vlese... no ma tvrdo jsem ji to už napsal, a rekla mi viz můj komentář první , Ze ještě není zpamatovana pak ta babička .. a ja ze ji teď tím našim venkem zamotal hlavu..

liska5

Tak běhejte spolu.

lipanek

Děkuji za odezvu.

Jinak, pravá láska je jasná, je jako facka, to každý v sobě ihned pozná.

Ty odkazy na babičku, nebo že jste jí procházkou vnesl do hlavy zmatek jenom ukazuje, že děvče neví, nezná, neumí.

Nezná pocit lásky, tápe. Ale až přijde, tak bude hned vědět.

Také je mladá a neumí rovnou říci ne. Také se ty vztahové věci učí.

-------------------

Jestli mohu doporučit, nepokračujte, nechte si tuto první, platonickou lásku, jenom s polibky, ve svém srdci, jako památku.

A příště už žádnému děvčeti nepište, že ho budete líbat, že se neudržíte. To musí vyplynout samo ze situace. I když to v tomto případě dopadlo ještě dobře.

rabbit
Bohužel, ona běhá větší vzdálenosti , a ja sem fotbalista, nemám ani fyzičku abych běhal 30km. A večer šel ještě na 20km brusle... a navíc, ani me nepozvala a ja se sám cpát nebudu a ptát se... jinak dnes se neozvala asi těžký trénink večer čekám něco ve stylu ze byl namáhavé den a píše až teď ... komedie
rabbit
Lipanku:
A co když mi dívka bude psát , když ja přestanu? Pak bude přece na místě a zdvořile ji odpovědět , chápete mou myšlenku.
Příště tedy nebudu postupovat jako jsem postupoval zde.
lipanek

Ano, nechte tomu tedy volný průběh, jestli to tak cítíte, nechte to na ni, jestli se bude snažit, buďte jako pozorovatel, určitě je slušnost odpovědět, ale omezit milenecké návrhy.

rabbit
Nechám tomu tedy volný průběh , nebudu nijak psát první ani nebudu ten co tomu dává impulsy jako do teď, když bude chtít , udělá to ona a bude psát ona, bude to tak asi tedy lepší... a to máme jít nebo ještě před víkendem jsme si řekli , ze bysme šli teď v pátek večer ven.

discostew
hodnocení

0x
Nech ji plavat. Holky potřebuji aby se vztah pro ně pořád nějak vyvíjel. Jestli jste byli kamarádi, zkusili to povýšit a u ní se to neposunulo, tak je to marné. Ze zdvorilosti ti odepíše a sama ti napíše jen z lítosti k tobě. Spolkni to a jdi dál. Treba si za pár dní uvědomí že ji chybíš a ozve se. Spíš ale ne, tak ze sebe nedělej zoufalce a nevnucuj se. To nechce nikdo. Běhá tu všude kolem holek dost.

joudis*
hodnocení

0x
Jestli to je tak nech ji běžet ...kdyby o tebe stala tak by si čas udělala Spíš si tě nechává jako zálohu kdyby nechtěla být sama ale nikoli na vztah a nikdy se to nepřeklopí do vztahu vždy jen jako náhrada než přijde ten praví Je to blbý ale je to tak a raději se tet chvíli trápit než se trápit ve vztahu který by z její strany nebyl vztah ...asi tak
rabbit

asi mas pravdu, ale proste mi to nedá, svým způsobem ji mám rad, nějak na to furt myslím, ale ono to časem vymizí.od rána nenapsala ani čárku, nechám ji proste být, už nebudu vyvíjet nic vlastní iniciativou.holt nejeví zájem ... čas jde dal,bude tu třeba někdo jiný...

rabbit
hodnocení

0x
Jak jsem řekl, nepsal jsem sam, a začal se zajímat sama, jaký mám den jak jsem se měl, ona byla prý cely den někde na stadione a trénovala s kolegynkama, nevím co si mám o tom myslet... takže nevím jestli výmluva nebo pravda těžko říct

rabbit
hodnocení

0x

ahoj lidi, tak jsem to nakonec ukončil, nikde to nevedlo, 2 dny sem nepsal, ona vždy navečer napsala jaký sem měl s den atd, vždy sem zdvořile odpověděl. Avšak včera večer došlo na to, ze v pátek jde nějak pryč , v tom sem napsal , ze jestli s nevzpomina , ze my jsme měli jít ven a napsala jen , ten už je zabrána.nacoz sem hned teda psal, ze jestli ji to není blbě, klasicky rekla ze neví co na to odpovědět, a ze cokoliv by udělala , vždy to bude špatne , začala se už pak vymlouvat úplně to z toho cisilo , to jsem ji ani neříkal, bylo to absurdní.nacoz pak hned na závěr argumentovala , ze to uzavrem a tím to zašli už si nepíšeme, zachovala se fakticky dost blbě vůči me, i když mi teda psala , ze ji na našem "kamaradskem asi” vztahu záleží ze mi vždy napíše a odepiš když je možnost ze ani vlastnímu bratrovi neodepsala už 2 dny.. pro měn to je však definitivní a dal už nehodlám nic dělat pokračovat nic ... jedine co nevím jak zvládnu 11 května se ma otvírat areal sportovní a budu ji tam potkávat vždycky o víkendech , tak nevím jak se mám tvářit jestli zdravit nebo co děláš jaký mate na to názor? Dekuji

lipanek

Pokud se potkáte, tak určitě pozdravit, ale nevyhledávat se úmyslně.

Pozdravit a jít dál, nezastavovat se.

Také pozor na komunikaci s ostatníma holkama, sportovkyněma. Ne moc okatě a očima nevyhledávat tuto přítelkyni, jestli Tě pozoruje.

joudic*
pozdravit ji casually jako znameho na ulici a to je vse, ignorovani by jen vysilalo zhrzenost. Pokud neodpovi ani ona, ikdyz dobre vidi, tak neresit uz vubec, v tom pripade mozna jeste pak priste naposled zkusit jen pokynutim hlavou a konec.

Pozdravila bych ji, to je slušnost, pozdravíš přece každého známého člověka. A tím končit. Nedělat na ni zamilované, nebo psí oči, nevyhledávat její společnost.

Připadá mi totiž, že Tě měla jen tak v záloze, když se nudila a chtěla někomu napsat. Na nic jiného. Jak se říká: "V nouzi i Kuba dobrej." Myslím si, že je Tě na takovou smutnou roli škoda. Jaga.

rabbit
hodnocení

0x
No asi mas pravdu, měla me na chvilky kdy neměla asi komu napsat.. a jinak zjišťuji, ze i co si nepíšeme , tak me pořad sleduje a i me příběhy na sociálních sítích ... nechápu kam tím míří

rabbit
hodnocení

0x
Ahoj lidi , dnes mi napsala , sama od sebe po 3 dnech, ze promiň omlouvám se, bylo toho na me moc , a nechtěla šel být na tebe taková , a nechci aby to mezi nama bylo špatne , jak to mám už chápat ... když sem napsal jak špatne opět už neodpovedela jen si zprávu přečetla
ladycat*

Prostě si najdi jinou holku na přátelství, event. chození. Zaregistruj se na reddit a zkus to tam. Nebo to zkus přes záliby.Té tvojí "nápadnici" možná píšou jiní kluci, nebo má nějakého "rozdělaného".

I když jsem poměrně mladá, nechápu to zhlížení soc. sítí a lajkování. Mám sice nějaké kamarády online, ale s nima si píšu jakoby to byl normální rozhovor. Na IG sleduji reálné umělce, pro které je ten lajk odpodstatněný.

rabbit
Ano už nic nehledam, teď mi z ničeho nic zase napsala, ze už ani nechce se se mnou normálně bavit, a ze je to jedno... mění názory rychlosti větru to mince však jedno ja už to dávno vzdal.. nejvíc me štve to, ze ji začnu vídat...,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]