Nejste přihlášen/a.
V tuto chvíli jim tedy chybí platba. Asi vám nabídnou platbu převodem na účet nebo dobírku.
Platební brána, kde chtějí číslo karty je v režii banky, tam se nemusíte bát vložit číslo karty. Je to i přes https, takže vaše údaje nikdo cizí nezíská - je to šifrovaná komunikace.
Obecně platba kartou a předem není problém u obchodníka, který má dobré hodnocení.
Číslo karty nikomu v mailu neposílejte! Počkejte až se ozvou, že mi jim chybí platba nebo jim v tomto ohledu napište a vyberte způsob nápravy viz výše můj text.
Normálně by Ti měla přijít emailem výzva k zaplacení objednávky a bude tam jejich číslo účtu a další informace, jak máš zaplatit. Když jsi klikla na platbu kartou, tak to znamená, že chceš z domova platit kartou, ne až při doručení. Mohla jsi teda kliknout na zaplacení bankovním spojením a zaplatila bys přímo z interbaningu. A jestli máš u své karty povoleno platit kartou přes internet, tak musíš samozřejmě číslo karty a ostatní vyplnit. Není čeho se bát. A hlavně, jak jinak by platba mohla odejít, když nevypíšeš údaje. Když se ti nechce a něčeho se bojíš, tak to nech plavat a ono se to samo za několik dní vynuluje. Nezaplatíš, nic nepošlou. Ale jestli to chceš, tak objednávku stornuj a omluv se u prodejce, objednej znova a klikni na dobírku. Ale kartou platím přes i v různých internetových obchodech velmi často a nikdy se mi špatného nestalo.
Ještě doplním, kartou je to rychlejší platba, než bankovním převodem. Obchody posílají až když dostanou potvrzení, že platba proběhla a tím se odeslání objednávky někdy prodlouží. Ihned odesílají v případě, že platím dobírkou. Ale dobírka je vždy zpoplatněná. Většinou je to kolem 40 Kč. Platba kartou je vždy zdarma a bankovní převod také.
A neboj, oni se určitě ozvou, protože budou čekat na peníze. Ae klidně na tu jejich zprávu můžeš klinout už teď na "odpovědět" a napsat jim, že chceš platit na dobírku a zeptej se, co máš dělat. Oni Ti určitě odpoví a podle mne navrhnout stornovat a udělat objednávku znova.
Ale v obchodních podmínkách možnost dobírky mají. Asi jsi to přehlédla. pleas.cz/... Tyhle obchody mají vždycky ty 3 možnosti platby. Pokud mají jenom možnost platby předem, tak to jde z Číny a jsou to ti překupníci. Ale to se pozná hned a tento mezi ně podle mne nepatří. Je to normální internetový obchod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.