Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Pokud to nevnívá Váš přítel jako problém, pak s tím Vy neuděláte vůbec nic. Zkuste mu občas říci, že je méně přitažlivý, že se mění před očima a stává se z něho pupkatý lenoch. Pokud se sebou nezačne něco dělat, může to výrazně ovlivnit váš vztah. Víte, pokud Vám cokoliv vadí na partnerovi kterého jste si sama dobrovolně vybrala, pak byste měla svoji nespokojenost řešit především s ním. Aby věděl, že Vám něco vadí, že je něco prostě v nepořádku. A pokud mu na Vás a Vašich názorech nezáleží, pak se podle toho zařiďte..
Nevím, kolik Vám je let. Ale když si představím sebe na Vašem místě, tak já bych mu to jednou jasně řekla, že nechci vedle sebe líného tlusťocha ohroženého vysokým tlakem a diabetem. A jestli by např. do 1. máje nezačal s dietou a sportem, tak se sbalím, protože celoživotně bych tohle nedala. Mám Tě ráda a nemůžu vidět, jak degeneruješ.
Ještě možná vyhledat pro něj dobrého výživového poradce.
Vše co máte na srdci příteli sdělte, musí to vědět natvrdo a ne oklikou, aby si část domyslel. Je to prostě chlap. Co tak mu říci, mám tě ráda, bla bla bla , ale vyměnil jsi pěkné milování za kus žvance a sex s tebou stojí za starou belu. Pojď, společně s tím něco uděláme a zase budeš šikovnej chlap. Nech si to projít hlavou a do jednoho měsíce přijď s řešením nebo po měsíci se odstěhuji. A neříkejte, že to nejde.
Jsou zde různé dobré rady, ale podle mne na akového člověka nebude platit nic. Vy jste sice odpověděla jen na jednu radu, že by to na něho neplatilo, na tu že budete vařit jenom když on s Vámi půjde ven. On nepůjde protože vaří on. Tak holt bude tlustý až obézní a bude si za to také sám zodpovídat. Vy se snažte, abyste nebyla jako on, když teda vaří jenom on a podle toho co píšete, zdravá jídla to nejsou a Vy je také jíte. Tak já Vám navrhuji, abyste si začala vařit sama a nejedla to, co vaří on. Třeba právě tohle mu bude vadit nejvíc a třeba s ním nějak pohnete.
Nemáte karanténu? Nevlezlo mu do hlavy, že nechodí do práce a tak si nervy obaluje tukem?
Jací jsou jeho rodiče, jaká jídla vaří?
Dědí se nejen geny, ale i kuchyně.
Má Vás jistou, tak se nesnaží být šik, nedbá o sebe.
Musí chtít on sám, též o tom sportu, výše napsané, je pravda.
To je začarovaný kruh, přiberu na váze, nechce se mi hýbat, ale chutě mám.
Včera jsem viděla ,,Tlouštíci,, tak mu to pusťte ze záznamu, ať vidí ty konce.
A běžte mu příkladem, vařte si lehká jídla, choďtte cvičit /nebo nyní spíše doma/, dbejte na sebe, občas zavolejte nějakému kamarádovi.
Dokud nebude mít pocit, že Vás může ztratit, tak s tím nic neudělá.
Tady je každá rada drahá.
Pokud Vás má rád, tak začně na sobě makat.
To je celé.
Jíme proto, abychom žili, nikoliv proto, abychom jedli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.