Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si nacvičit líbání?

Od: peroslav odpovědí: 8 změna:

Dobrej den

Chtěl bych se zeptat jestli někdo z Vás neví jak udělat nějakou simulaci líbání nebo něco takového abych věděl co dělat až to někdy přijde. ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

V životě jsem to nepotřeboval. Za mého mládí nic takového neexistovalo a jelo se "naostro".

Pokud něco takového potřebuješ, je mi tě upřímně líto*zed*

doplněno 12.04.20 09:13:

Nejlepší je nacvičovat přímo s objektem toho líbání. Ono totiž nikdy nevíš, co má nacvičeno ona a může z toho být fiasko.

Pamatuji si, jak jsem v mládí s jednou dívkou naznačil pokus o "francouzský" polibek a málem mi ukousla jazyk, jak se lekla. Takže velkého bacha!

hodnocení

3x

Dobrý den. Cituji: Nebojte se techniku líbání trénovat na své ruce nebo polštáři. Můžete to také zkoušet při lízání lízátka, nebo když jíte zmrzlinu, aby si nervy a svaly ve vašich ústech zvykly na ty pohyby, které budou dělat při francouzském líbání. Budete muset sebrat veškerou odvahu, abyste se začali líbat, takže - buďte stateční.

Celý článek si můžete přečíst zde:

wikihow.cz/...

hodnocení

3x

Také za mého mládí jsme se nepotřebovali ptát, jak se máme líbat a jak pomilovat, vše šlo samo přirozeně a spontálně, bez velkého mudrování nad technikami a jiných zbytečných myšlenek, řídili jsme se citem a srdcem. Prostě nad tím nepřemýšlej a věř, že až přijde ten správný čas, tak se to stane a proběhne to dobře. Není potřeba hledat problémy tam, kde nejsou.

dobrerano
hodnocení

3x

Možná máš ještě dětský věk, když máš tyto obavy. Jak dospěješ, vše by mělo jít samo od sebe. Měl by v tom být taky cit. Když se budeš líbat s holkou jen tak, tak potom budeš fakt nejistý.

hodnocení

2x

Proc cvičit líbání? Právě ta počáteční nejistota je to nejhezčí. Pokud jsi mladý a dívka taky, jistě též nebude zkušená a můžete se oba spolu postupně učit, co se vám bude líbit. Žádný učený z nebe nespadl a dívka to jistě ocení a vyjde ti vstříc.

V současné době lze nacvičit snad jen tak, že budeš přikládat roušku na roušku. ;) Jaga.

liska5

joudic*
hodnocení

1x
cvicit neni treba, nemusel byste ji zrovna celou zeslintat, a mlade nactky se stejne taky moc neumi libat, takze si navzajem nemate co vycitat, jen s par bylo libani sexy a zbytek vetsinou zaply turbo mode, ze kdyby takhle rychle nekdo zvykal zvykacku, tak by vypadal jak na hlavu.

fugass*
hodnocení

1x
Řek bych že to přijde samo. Ale třeba tady

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]