Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název serialu-vzpomene si někdo?

Od: viteks odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

vzpomene si někdo, jak se jmenoval seriál , který vysílala Československá televize někdy počátkem osmdesátých let - děj se odehrával ve středověké Anglii, vedlejší postava byl anglický král Jan Bezzemek,- snad Robinu Hood nebo tak nějak? Vyznění bylo spíše tragické, pokud si to nepletu. Vzpomínám si jen na některé scény a obrazy, ale název jsem nikde nenašel.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prestik*
hodnocení

4x
Pokud byl seriál vysílán v ČST, jedině snad Ivanhoe. Bezzemek byl i v seriálech The Devils Crown a The Beachcomber, ale ty u nás vysílány nebyly. *nevi*doplněno 10.04.20 08:39: Ernie: Sorry, mine...*smich*doplněno 10.04.20 09:46: Ernie: Šoupnul jsem ti to tam, protože je mně jasné, žes usilovně hledal, ale víc toho neovlivním. *placni*

*bum*Zase pozdě...

Nehledal, si ten seroš jako dítě pamatuju, akorát nevím, co to bylo za zpracování.

hodnocení

2x

Ten seroš si pamatuju, byl ve slovenském dabingu (...on nosil šaty z handár, zlaté srdce mal, vždy chudákovi dal dár, bohatému vzial...)

btw v hlavní roli "James Bond"- Roger Moore

slon

ajvnhou, ajvnhou, on ničeho se nebál a zvládl každý boj ...*tanec*

..žil raz udatný a múdry Ivanhoe...on nikoho sa nebál, mal silu, vtip a lesk, a nikdy nik ho nedokázal spliesť...

hodnocení

1x

Ivanhoe. Ale nevím, která verze.

viteks
hodnocení

Děkuji za osvěžení paměti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]