Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vzpomene si někdo, jak se jmenoval seriál , který vysílala Československá televize někdy počátkem osmdesátých let - děj se odehrával ve středověké Anglii, vedlejší postava byl anglický král Jan Bezzemek,- snad Robinu Hood nebo tak nějak? Vyznění bylo spíše tragické, pokud si to nepletu. Vzpomínám si jen na některé scény a obrazy, ale název jsem nikde nenašel.
Díky
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
prestik*
4x
Pokud byl seriál vysílán v ČST, jedině snad Ivanhoe. Bezzemek byl i v seriálech The Devils Crown a The Beachcomber, ale ty u nás vysílány nebyly.
doplněno 10.04.20 08:39: Ernie: Sorry, mine...
doplněno 10.04.20 09:46: Ernie: Šoupnul jsem ti to tam, protože je mně jasné, žes usilovně hledal, ale víc toho neovlivním. ![*placni* *placni*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]