Nejste přihlášen/a.
Pracoval jsem jeden měsíc v roce v zahraničí výdělek 200 liber.
Pak jsem byl měsíc na pracáku a následně zbytek roku pracoval v Čr. Bez měsíce v zahraničí mi vychází vrácení na daních za hypotéku 10 tisíc. Na finančáku po mě chcou doložit příjmy za ten měsíc, co jsem byl venku a navíc to chtějí přeložit. Nechápu to, vydělal jsem si tam na naše šest tisíc, tedy míň než jsem dostal podporu u nás, a oni v tom vidí problém, potřebný dokument jsem doložil - formulář, co mi poslali z finančáku ve v Anglii a který po mě chtěli na pracáku v česku, ale byl v angličtině. Mám vůbec na vrácení daně nárok?
Podle mne 200liber je za tyden,tak ze to nesplnuje podminku jednoho celeho mesice.To ze jsou formulare pro nase uredniky v Angline a oni si s tim nevi rady je ostuda uredniku,kde sedi na techto mistech,kde se pohybuje vice cizojazecnych listin,tak je lepsi jak je u nas zvykem si to dat na Vase naklady prelozit.Obavam se ze,Anglie Vam za tyden prace dane nevrati.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.