Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva hřbitova

Od: gamapolis® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně návštěvy hřbitova v současné době. Konkrétně o svátcích. Chtěli bychom v pátek jet na hřbitov. Zápálit svíčku, položit květiny. Na svátky tam bývá víc lidí než obvykle, ale že by tam byly davy, to rozhodně ne. Na stránkách města jsem se to nedočetl, tak se chci zeptat tady. Může se na hřbitov v době různých omezení? Našel jsem článek starý asi týden, kde se to nedoporučuje. Samozřejmě, že bychom s tam nezdržovali, jednalo by se tak o 10 minut, včetně cesty od auta a k autu. Děkuji a omlouvám se, pokud jsem dotaz vložil do špatné rubriky.

Návštěva hřbitova

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Na hřbitov můžete běžně a na jak dlouhou dobu potřebujete. Pokud se každý stará jen o svůj hrob a nevytvoří u pumpy skupinu lidí, kteří se začnou bavit.

Manžel předevčírem okopal a upravil celé okolí hrobu svých rodičů. Já tam včera zašla s velikonoční výzdobou, vrbové větévky, barevná vejce, miska s osením...Zapálila jsem svíčky a zavzpomínala. Právě včera by bylo totiž babičce tchyni 95 let.

Takže v klidu a v pohodě můžete postát a vzpomínat u hrobu svých blízkých. Jaga.

hodnocení

Děkuji za odpověď. Tak tedy v pátek vyrazíme.

idanova*

Zdravím. ...Na hřbitov můžete běžně a na jak dlouhou dobu potřebujete... A komu se zachce, může i nafurt. Ida

hodnocení

5x

Upřesňuji, že na hřbitov se může v rámci koronaviru i teď na dušičky 2020. Nejsou uzavřené.

Hřbitovy, které n/...

vilik*
hodnocení

0x
Sice neporadím víc než paní Babajaga, s čímž naprosto souhlasím, ale dost výrazně jsem se pousmál nad kombinací tématu a rubriky. Návštěva hřbitova v rubrice společnost, cestování a dovolená.
To jen tak, pro odlehčení.
hodnocení

Já vím, ale pak mě napadla jen volná diskuze:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]