Nejste přihlášen/a.
Karanténu má jen pár lidí kteří mají koronavir, přímo se setkali s nakaženým nebo přijeli z ciziny.
Pro všechny platí omezený volný pohyb - aktuálně je povoleno sportování, vycházky v přírodě apod., takže řekneš že jedeš sportovat za město, což je legální.
Projížďka autem "jen tak" nebyla legální nikdy - viz přestupek bezdůvodné pojíždění motorovým vozidlem.
Myslíte, že na vás budou policajti číhat? Dnes nás 2 auta minula a seděli tam policajti po 2, roušky neměli. Jelikož v autě kde jedu s manželem to pokládám za totální nesmysl, čekala jsem, že nas zastaví jelikož vedle nás stáli na semaforech a to, že roušky nemáme viděli. Ani je to nenapadlo. Manžel je motorkář a na mašině normálně jezdí, Prostě si jen nedá něco na jídlo jako jindy a nenavštěvuje nějaké pamětihodnosti.Nejezdí do uzavřených oblastí. Proč nejdete normálně ven, dnes v Brně na přehradě byla spousta lidí, na procházce a i stánky fungovaly, jen se nevysedávalo a nechodilo ve velkých skupinách.
nevím jak a kde. předminulou střesu jsem jel z JH do LI a zpět -po cestě jsme potkal jen jedno auto PČR.To až v Liberci ! Doma ,jezdím mimo víkend autem každý den ,jsem potkal jen jednou za uplynulý měsíc auto MP,PČR snad vůbec,natož kontrolu.Pokud tedy nebudu počítat souseda ,který se stavil doma ve stejnokroji PČR a s policejní ovcí,jeho kolega seděl v roušce v autě.
U nás bylo dnes podél řeky dost lidí, ale jen po jedné straně, co je cyklostezka. Na kolech, pěšky, s kočárky, na bruslích. Já jela po té druhé straně, co je horší terén, dlouho tu nešel nikdo, potom sem tam člověk. Nazpět jsem se prošla a všechno to pozorovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.