Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je výhodnější?

Od: jirik* odpovědí: 1 změna:

Nejsem nějaký vyčůránek, nicméně mám už nějaká leta odedřená a teď jsem v situaci, že jsem zaměstnanec, ale ohrožená skupina. Momentálně od včerejška v karanténě. V práci nám ale nabízejí /kvůli útlumu výroby/ zůstat doma na 70%. Paní doktorka mi řekla, že po karanténě by mi prodloužila nemocenskou kvůli mojim respiračním chronickým potížím. Tak teď přemýšlím co je víc. Nemocenská 60% a vrácení daní, nebo překážky v práci a 70% platu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Neptejte se, co je pro Vás výhodnější z hlediska financí, ale uvažujte o tom, co je pro Vás lepší z hlediska zdraví. Kdyby se Vám mělo něco stát, tak Vám nepomůže žádných 60%, ani 70%, ani vrácení daní.

Musíte prostě plánovat tak, abyste ve zdraví přežil, peníze budou a my...? *ee* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]