Nejste přihlášen/a.
A máte tu neschopenku v ruce? Byl jste u lékaře? Byl jste na rentgenu? Nebo jste jenom použil tento výraz k obhájení své nepřítomnosti v zaměstnání a tu neschopenku jste si jaksi "vystavil" sám doma. Protože kdybyste tu neschopenku měl, tak stačí na všechny otázky té vedoucí odpovědět ano a přečíst z té neschopenky datum vystavení a datum další návštěvy u lékaře, nebo datum jejího ukončení. A tím pádem máte klid.
No já jsem neschopenku nikdy neměla, leda tak před 50 lety. Ale to datum vystavení tam snad je, tak může říct alespoň to. A kam se teda dneska píší datumy další návštěvy u lékaře, pokud to je nutné. To dají nějaký jiný zvláštní doklad? Tak jestli ano, tak může té vedoucí přečíst, kdy má zase jít na prohlídku a pak jí to po uzdravení všechno ukázat.
Podle problému se vypisuje neschopenka, Buď vám napíše rovnou termín ukončení, nebo vám řekne (a na průkazu pojištěnce je to napsané), kdy máte přijít na kontrolu. A pak podle výsledku kontroly vám napíše ukončení.
@denzo - a co proboha nechápete na tom, že chce vedoucí vědět, do kdy asi budete na neschopence? Pokud jste v práci k něčemu, tak mu tam nyní chybíte a musí jinak organizovat práci, nahradit Vás. Pokud byste mu nechyběl, pak by to byl první krok k tomu, aby Vás propustil - k čemu je zaměstnanec, u kterého je jedno, jestli je v práci nebo ne?
Vedoucí je vaše nadřízená, tak nějaký ten výslech projít musel. Potřebuje za vás najít náhradu, kdo by vás mohl zastoupit, než se uzdravíte, to je někdy dost problém. No, snad máte určitě naražená žebra, ale stejně mám pocit, že něco tutláte a něčeho se bojíte, že se provalí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.