Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedoucí a její přístup k neschopence

Od: dwnzl odpovědí: 21 změna:
Zdravím ještě jednou ,tak jsem volal.vedouci s.tkm že mám úraz že budu na neschopence samozřejmě do telefonu byla nepříjemná jak víte co... Vyzvídala cocjsm dělal kam jsem.lpzil proč jsem nezůstal doma a jak dlouho budu mít neschopenku ,to ještě nevím že jak dlouho...tak ji mám zas zavolat, ptala se jestli sem byl na rentgenu a jesi sem s tím někde byl a furt něco...na tohle přece ani nemá právo ne? Jak můžu vědět vůbec jak dlouho budu doma...řekl sem ji že mám naražena zebra , a ona je nepříjemná hrozny...
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
To je s Vámi pořád dokola o jednom a tom samém..Pokračujte alespoň v již založených vláknech a nezakládejte neustále pod různými nicky nové!

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

1x

Vedoucí má právo vědět, že máte DPN a kdy jdete na další kontrolu k lékaři. Nic víc.

nov

Koho jen mi váš příspěvek stylem psaní připomíná? ...Zlá vedoucí, bar v nemocnici..

denzl
hodnocení

Píše se taky do neschopenky do kdy jí budu mít nebo mam jít.na.dasi kontrolu? Bude to vedoucí vědět?
denzl
hodnocení

Může po mě chtít nějaké potvrzení že jsem.bxla.v.nemocncii páč.mi nebude věřit?

Proč by nevěřila, dostane od lékaře neschopenku.

hodnocení

0x

A máte tu neschopenku v ruce? Byl jste u lékaře? Byl jste na rentgenu? Nebo jste jenom použil tento výraz k obhájení své nepřítomnosti v zaměstnání a tu neschopenku jste si jaksi "vystavil" sám doma. Protože kdybyste tu neschopenku měl, tak stačí na všechny otázky té vedoucí odpovědět ano a přečíst z té neschopenky datum vystavení a datum další návštěvy u lékaře, nebo datum jejího ukončení. A tím pádem máte klid.

Byl jsem na neschopence sice jen dvakrát, ale určitě jsem tam dopředu neměl napsaný termín dalších prohlídek ani termín ukončení. Ten se tam napsal, až byla ukončena.

No já jsem neschopenku nikdy neměla, leda tak před 50 lety. Ale to datum vystavení tam snad je, tak může říct alespoň to. A kam se teda dneska píší datumy další návštěvy u lékaře, pokud to je nutné. To dají nějaký jiný zvláštní doklad? Tak jestli ano, tak může té vedoucí přečíst, kdy má zase jít na prohlídku a pak jí to po uzdravení všechno ukázat.

denzo
hodnocení

Nedchoepnku vystavuje lékař a odesílá já ji mít nebudu... Takže nemám ale vím že mám zavolat po osmé a dá mi ji. A když vedoucí ví že mám úraz a byl sem v.nemocnici že zlomenina to není ale marazenina tak.i tak chce abych volal do kdy mám neschopenku

Podle problému se vypisuje neschopenka, Buď vám napíše rovnou termín ukončení, nebo vám řekne (a na průkazu pojištěnce je to napsané), kdy máte přijít na kontrolu. A pak podle výsledku kontroly vám napíše ukončení.

@denzo - a co proboha nechápete na tom, že chce vedoucí vědět, do kdy asi budete na neschopence? Pokud jste v práci k něčemu, tak mu tam nyní chybíte a musí jinak organizovat práci, nahradit Vás. Pokud byste mu nechyběl, pak by to byl první krok k tomu, aby Vás propustil - k čemu je zaměstnanec, u kterého je jedno, jestli je v práci nebo ne?

elele
hodnocení

0x

Vedoucí je vaše nadřízená, tak nějaký ten výslech projít musel. Potřebuje za vás najít náhradu, kdo by vás mohl zastoupit, než se uzdravíte, to je někdy dost problém. No, snad máte určitě naražená žebra, ale stejně mám pocit, že něco tutláte a něčeho se bojíte, že se provalí.

denzl
hodnocení

Jen jsem z ní na nervy páč přece mě.jesge nikdo takto mevyzvidal a vůbec chtít po mě papír rentgenu zda sem vůbec byl to přece není povinnost ji to posilat nebo dávat ne?
elele

Jestli poctivě marodíte, nemáte se čeho bát. Ten, kdo si odmaká svoji práci, bude muset stačit i na tu vaši, ale co se dá dělat. Jednou mu to třeba zase vrátíte.

hodnocení

0x
Nejsi povinen ji sdělovat žadný podrobnosti o svým zdravotnim stavu
Prostě stal se mi úraz budu marodit na kontrolu du toho a to ho pak dam vědět vic bych jí nesděloval tečka
A jak by votravovala tak bych si na ní vyp vyzvánění a at si trhne nohou
denzel
hodnocení

Teď mám jít si pro neschopenku k doktorovi což nechápu... Včera mi volala že mám zavolat a že přijít...však neschopenku stejně posílají oni tak nechápu

Neschopenku vystaví lékař po vyšetření, tak kde je problém, virtuálně žebra nevyšetří.

denzel
hodnocení

Doktor nepozna že mám zebra narazene a že mě.boli po psyknuti? Záda taky ne tak na co tam jdu
Měl by ti dat doporučení na náký odborný vyšetření-rentgen aby se zjistilo jestli sou žebra naražená naštíplá zlomená

epcscpu
hodnocení

0x

Nechápu jejich drzost, když skutečnost že nepřijdeš do práce ohlásíš ještě předem.

denzl
hodnocení

Tak jsem došel od doktora...dověděl sem se že jsem ani nebyl nahlášen na sociálním... Takže sem ji musel volat a ona to tam řekla na personálním a už to asi šlo...záhada že...neskutečný... Tak nedchoepnku mám konečně ..volám do práce a vedoucí mě vyzvídá jak sem sapdl z čeho sem spadl , kdy jdu na kontrolu že mám hned zavolat co mi řeknou atd , a z jaké výšky sem spadl...nezlobte se nikdo na mě ale tohle je vyslech to není normální přece ne? Kdyby se tam neobešly ok ale tam není práce jen tak děláte poskoka stejně páč to ani není moje práce jen mě tam daly páč se bar zavřel kde dělám ,ta ženská je tak zla hrozně že já tam dlouho nevydržím asi a to lidi co tam dělají si na ni stěžují také.co si myslíte o tom?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]