Nejste přihlášen/a.
Po bouračce mi doktoři sešroubovali jednu nohu.Po roce a půl jsem zjistil,že mi ji prodloužili.Chodil jsem jak kachna a začalo mě bolet ve zdravém boku.Co se s stím dá dělat.
Nejenže chodíte jako kachna, ale hezky si rozhasíte páteř. Na to bacha! Po nové kýčli mám mám nohu o 1,5 cm delší. Doktor pravil, že si zničím páteř, která mě bude velice bolet a ať si koupím podpatěnku. Je v prodeji v obuvi, ve zdravotnických potřebách. Když by nestačila, nechejte si podrazit botu. Ale nejlépe zajděte k ortopedovi, on něco vymyslí.
Já mám zase po úrazu sešroubovanou nohu kratší o 1,6cm a zrotované koleno-prostě jabko nemám jak má být ale spíš k lýtku. Myslíte, že s tím něco dělají? Prý mám být ráda, že nohu mám, vzhledem k tomu, že moc nechodím tak jsem si zvykla a pravou botu si nechávám u obuvníka podlepit. Zkuste ortopeda, měl by pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.