Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna noha delší

Od: llkkjj odpovědí: 3 změna:

Po bouračce mi doktoři sešroubovali jednu nohu.Po roce a půl jsem zjistil,že mi ji prodloužili.Chodil jsem jak kachna a začalo mě bolet ve zdravém boku.Co se s stím dá dělat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejenže chodíte jako kachna, ale hezky si rozhasíte páteř. Na to bacha! *hej*Po nové kýčli mám mám nohu o 1,5 cm delší. Doktor pravil, že si zničím páteř, která mě bude velice bolet a ať si koupím podpatěnku. Je v prodeji v obuvi, ve zdravotnických potřebách. Když by nestačila, nechejte si podrazit botu. Ale nejlépe zajděte k ortopedovi, on něco vymyslí.*jasne*

lidus*
hodnocení

0x

Já mám zase po úrazu sešroubovanou nohu kratší o 1,6cm a zrotované koleno-prostě jabko nemám jak má být ale spíš k lýtku. Myslíte, že s tím něco dělají? Prý mám být ráda, že nohu mám, vzhledem k tomu, že moc nechodím tak jsem si zvykla a pravou botu si nechávám u obuvníka podlepit. Zkuste ortopeda, měl by pomoci.

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky mám po bouračce nohu kratší. Bacha na to, záda opravdu trpí. Zpět k ortopedovi. Jestli už tě to bolí, tak ti dá rehabilitace a hlavně se domluvíte, jestli to jde operativně srovnat, nebo budeš mít ortopedické boty. Prostě budeš mít jednu vyšší, abys chodil rovně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]