Nejste přihlášen/a.
Praktičtí lékaři většinou ordinují od osmi. Do práce zavolejte a řekněte jim, že jste měl úraz a že nepřijdete. K dotorovi, že budete volat až začne ordinovat a vypadá to nejspíše na neschopenku.
Vždyť nemůže vědět kdy přesně se Vám ten úraz stal, ne?
Tak ještě jedna rada- pošlete jí sms třeba i teď.. je jen na ní, kdy si jí přečte. nebo e-mail..
U nás tedy v současné mimořádné době v 7 hodin skutečně neordinují. Volala jsem tam, kvůli pitomé injekci do zadku - B 12. Aplikují mi ji pravidelně, každé 2 měsíce a už byl čas. Na recepci mi řekli, že každý den ordinuje v nouzovém režimu pouze 1 lékař ze všech. Ten můj až pozítří. K jinému jít nemohu, není to ohrožení na životě. Čekala jsem tedy na toho mého. Ani jsem ho nepotřebovala, injekci mi už řadu měsíců dává sestra. A volat? Až po 8. hodině.
Opět tedy zavolání na recepci. Ano, můj lékař ordinuje, ale musí se s ním ještě dohodnout, kdy mě vezme. Na pitomou injekci! Volali zpátky, prý v 11,30. Do města 10 km, oběd na krku. Ale vzala jsem to. Pana doktora jsem nakonec ani neviděla, sestra se zhostila svého úkolu, jako vždycky.
Ve Vašem případě, když jde o úraz, měl byste navštívit pohotovost. Tam by měli sloužit pořád. Přece kvůli koronaviru nepřestanou úrazy /i když by to bylo fajn/. Nejrozumnější by bylo jít hned, jak se úraz stal. A nepřemýšlet, co na to řekne vedoucí. Jaga.
Tady vám nikdo neřekne, od kolika hodin ordinuje vaše lékařka. Každý lékař to má jinak. Zavolat jste měl do práce s omluvou, že nepřijdete, neboť musíte k lékaři. Na lékaře má přece každý pracující nárok, pak přinesete potvrzení, že jste byl ošetřen, nebo neschopenku.
.U nás je ráno v 7 sestra, bere krev a dává injekce. Doktorka así od půl osmé, ale ordinační hodiny na dveřích jsou od 7.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.