Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ordinuji doktoři i v půl sedme nebo v šest?

Od: denzl odpovědí: 10 změna:
Čauky ordinuji lékaři praktičtí i po šesté hodině? Potřebuji to říct jen v práci ohledně toho že musí m být v práci na 6 ale zítra nepridju pac se mi stal úraz a budu volat až zítra ráno si práce a kuli neschopence kterou mi vystaví zítra mám tam.volat po osmé hod. Jenomže musím volat i do práce a to kolem půl sedmé co tam bude vedoucí aby sem ji mohl říct že mám již neschopenku že neprijdu. Aby neřekla že ještě není sedm hodin že nikde tak brzo neordinuji...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Praktičtí lékaři většinou ordinují od osmi. Do práce zavolejte a řekněte jim, že jste měl úraz a že nepřijdete. K dotorovi, že budete volat až začne ordinovat a vypadá to nejspíše na neschopenku.

doplněno 07.04.20 21:51:

Vždyť nemůže vědět kdy přesně se Vám ten úraz stal, ne?

doplněno 07.04.20 21:59:

Tak ještě jedna rada- pošlete jí sms třeba i teď.. je jen na ní, kdy si jí přečte. nebo e-mail..

dwnzl
hodnocení

Vím ale mám přísnou vedoucí a bojím se že bude zla že jsem nevolal už včera. . Že volám pozdě atd... Volal sem v devět e nebrala to.
denzl
hodnocení

Ano ale obvykle vstávám.p půl 4 do práce takže je nepravděpodobné že by se stal ráno...

hodnocení

2x

Ordinační hodiny konkrétních praktiků najdeš podle jejich jména na netu. Každý ordinuje jinak podle svého uvážení a rozhodnutí.

lipanek
hodnocení

0x

V případě úrazu se chodí - jezdí na pohotovost.

Do práce zavolat, že nepřijdete, že jdete k lékaři. Protože nevíme, co s Vámi je, ale odhadl jste to na neschopenku, tak jestli to víte na 100 %, tak to tak můžete vedoucímu nahlásit.

Ale povětšinou se taková věc dopředu neříká.

hodnocení

0x

Jaký je problém, napsat ji SMS, že ráno jdete k lékaři a tudíš nepřijdete? A že se zastavíte, až půjdete od lékaře. Ale chodit tam ani nemusíte, neschopenku pošle lékař.

hodnocení

0x

U nás tedy v současné mimořádné době v 7 hodin skutečně neordinují. Volala jsem tam, kvůli pitomé injekci do zadku - B 12. Aplikují mi ji pravidelně, každé 2 měsíce a už byl čas. Na recepci mi řekli, že každý den ordinuje v nouzovém režimu pouze 1 lékař ze všech. Ten můj až pozítří. K jinému jít nemohu, není to ohrožení na životě. ;) Čekala jsem tedy na toho mého. Ani jsem ho nepotřebovala, injekci mi už řadu měsíců dává sestra. A volat? Až po 8. hodině.

Opět tedy zavolání na recepci. Ano, můj lékař ordinuje, ale musí se s ním ještě dohodnout, kdy mě vezme. Na pitomou injekci! Volali zpátky, prý v 11,30. Do města 10 km, oběd na krku. Ale vzala jsem to. Pana doktora jsem nakonec ani neviděla, sestra se zhostila svého úkolu, jako vždycky.

Ve Vašem případě, když jde o úraz, měl byste navštívit pohotovost. Tam by měli sloužit pořád. Přece kvůli koronaviru nepřestanou úrazy /i když by to bylo fajn/. Nejrozumnější by bylo jít hned, jak se úraz stal. A nepřemýšlet, co na to řekne vedoucí. Jaga.

jenl
hodnocení

0x

Tady vám nikdo neřekne, od kolika hodin ordinuje vaše lékařka. Každý lékař to má jinak. Zavolat jste měl do práce s omluvou, že nepřijdete, neboť musíte k lékaři. Na lékaře má přece každý pracující nárok, pak přinesete potvrzení, že jste byl ošetřen, nebo neschopenku.

Neschopenka už se nenosí. Pacoš dostane pouze II. díl = Průkaz práce neschopného, ostatní jde elektronickou cestou, pacoš nikam nic nenosí. Měl by zavolat zaměstnavateli a sdělit mu, že je nemocný.

hodnocení

0x

.U nás je ráno v 7 sestra, bere krev a dává injekce. Doktorka así od půl osmé, ale ordinační hodiny na dveřích jsou od 7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]