Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde získat oblečení zdarma

Od: dada2356 odpovědí: 24 změna:

Dobrý den. Prosím o radu a pomoc. Existují obchody,organizace které mohou poskytnout nějaké oblečení zdarma? Jsem v tak těžké situaci,že si už třetím rokem nemůžu dovolit oděv koupit. Děkuji za rady.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Charita a hodní lidé

kytka*
hodnocení

0x

jakou velikost a co hlavně potřebujete,

repak*
hodnocení

0x

Úplně zdarma asi ne, i v charitách chtějí něco málo. Praha:

Seznam organizací přijímajících oděvy:

OBCHODY SUE RYDER

v Michelském dvoře (Praha 4)

Otevírací doba: pondělí až čtvrtek 10 - 18, v pátek do 17 hodin, telefon: 244 029 137

ve Štěpánské ul. č. 53 (Praha 1)

Otevírací doba: pondělí až pátek 10 - 18 hodin, telefon: 224 221 217

v Koulově ul. č 2 (Praha 6-Dejvice)

Otevírací doba: pondělí až čtvrtek 10 - 18 hodin, v pátek do 17 hodin, telefon: 233 320 502

v ul. Ke Karlovu 10 (Praha 2)

Otevírací doba: pondělí až čtvrtek 9 - 18, v pátek do 16 hodin, telefon: 222 515 004

AZYLOVÝ DŮM SVATÉ TEREZIE - Arcidiecézní charita Praha

Pernerova 20, 186 00 Praha 8 _ Karlín

telefon: 222313738

DIAKONIE BROUMOV _ oblastní středisko sociálních služeb

Za Hládkovem 4, Praha 6 _ Břevnov

Otevírací doba: pondělí až pátek 13 _ 18, telefon: 233 355 444

Taškentská 8/1314, Praha 10 _ Vršovice

telefon: 272 734 123

Prvomájová 7, Praha 5 _ Radotín

telefon: 732 409 940

Doležalova 1021, Praha 9 _ Černý Most

telefon: 281 911 943

Prokopova 4/216, Praha 3 _ Žižkov

telefon: 222 781 800

ARMÁDA SPÁSY

Ústředí Armády spásy

Petržílkova 2565/23, 15800 Praha 5

telefon: +420 251 106 424

Dům Bohuslava Bureše

Tusarova 60, 170 00 Praha 7

telefon: +420 220 184 000

Komunitní centrum Praha 3

Biskupcova 36, 130 00 Praha 3

telefon: 271 773 529

Komunitní centrum Praha 6

Ciolkovského 858, 160 00 Praha 6

telefon: 233 31 2 077

hanher*

Ty jsi ale řepa *smich*

Paní potřebuje oděvy získat, ne někomu dát...

sebod*

Napište co potřebujete.Možná tu seženete i plno věcí do domácnosti. Kolikrát člověk dostane něco, co se mu nehodí a je mu líto to vyhodit. :) A napište, odkud jste.

repak*

Díky za ocenění. Jenže ono je na druhou stranu možné si do těchto center i pro oblečení dojít.

hodnocení

0x

Napište konkrétně, co sháníte za oděvy a velikost. Myslím, že spousta lidí by Vám pomohla, hlavně odkud jste? Dnes jsem tu měla neteř a dávala jsem jí věci po dceři. Má 3 holky v pubertě, a je za vše vděčná...

sebod*

Přesně. Nám tady taky koluje oblečení pořád dokola *smich*

marenka*
hodnocení

0x

Také bych mohla pomoct. Zrovna minulý měsíc jsem vyhodila tašku k popelnici. Mé kamarádky jsou většinou o 10 a víc let mladší a tak si něco koupí, za měsíc to dávají pryč *uspech* Také tloustnou, nebo přicházejí do jiného stavu :D Znají mě a vědí že nepohrdnu onošeným šatstvem a tak nosí a nosí. Dcera má dvě skříně narvané, já taky. Jenže nerada vyhazuju a jak se říká, chleba to nežere, tak nemám důvod. Pokud bych Vám pomohla, ráda si ve skříních udělám místo pro další dodávky *smich*

sebod*

Holky, nechtělo by to tady kolonku DARUJI...? No, ale aby se nám to nezvrhlo a někdo se nechtěl takhle zbavit svojí drahý polovičky *haha*

marenka*

Tak to je moje oblíbené slovo ve vyhledávači *frajer*. Jinak manžela ne, ale daruji svůj mozek, značně opotřebený,na náhradní díly *ee*

malvinka*

Pokud se u nás z něčeho vyrostlo, tak jsem zavítala ke kamarádce a s dovětkem ,, Hoď si ty věci do své popelnice,, Ona s povděkem vždy přijala. Dál už jsem se nestarala a modely ve kterých jsem vídala její dítka mi byly evidentně povědomé.*vtip*

dada2356
hodnocení

Omlouvám se. Asi došlo k omylu. Jsem muž. :) 190cm,93kg.

malvinka*

Aha dado, tak to měla být prvotní informace.

marenka*

Dado, tak to je mi líto, ale pánské věci doma nemáme. Můj muž i muži mých kamarádek jsou všichni stejní.. Dvoje rifle, pár triček, a dokad se to nerozpadne tak nové nechtějí *cert* Ještě by jste mohl zkusit mimibazar.cz/... ;)

doplněno 30.03.10 22:31:

tam si zadejte typ-věnuji, pro kluky a mně toho vylezlo docela dost ;)

dada2356
hodnocení

To je v pořádku. Já nechtěl působit,že žebrám. Asi jsem se neměl na takovou věc ptát. Nějak si už poradím. :) Děkuji všem za ochotu. Nashledanou :)

danek*

čau mám nějaký oblečení co už nenosím protože mi přítelkyně kupuje pořád nové a nové...jak tady bylo psáno tahám pořád dokola dvě trička a dvoej rifle tak pokud máš zájem prodám kus za 3 pětky ,,,

papene*

*stop*Už si z nás nějak dlouho nikdo neudělal dobrý den.*nevi*

doplněno 30.03.10 22:50:

*nevi*Třeba mu bylo smutno,anebo...

marenka*

Pap, myslíte? No je divný že jsem poradila a tahle odpověď? Proč je zklamaný? Tam mají zadáčo hadříků, no jéje ;)

hobbi*

Zdravím, asi pána při jeho velikosti odradil ten MIMIbazar a považoval to za krutou legraci.

marenka*

*mala*tak to myšlené nebylo, já tam jukám i na věcičky pro psy, na sebe... *nevi*

papene*

Ale marenko no tak.*vezen*

sebod*

Marenko, bezva odkaz. Já ho teda využiju na plno věcí. Díkes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]