Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je a jak se toho zbavit

Od: miks odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, už asi sedm dní mám" bolestivé" nevím co to je na spodní straně jazyku jak je vidět na obrázku jak se toho zbavit. Děkuji znalým za pomoc

viz obrazek níže

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Afty jsou projevem snížené imunity. A imunita sídlí ve střevě. Proto jezte zdravě, zelenina, ryby, ořechy, kyselé zelí, ovoce, hodně česneku s jídlem, kvasnice mezi jídly. Kousíček česneku, maličký asi jako čočka, si nechávejte stále v puse pod jazykem. Malý proto, aby Vás nepoleptal. A vyměńte ho několikrát denně.Tohle pomohlo mně. Pak méně stresu, více čerstvého vzduchu a více pít, ale ne sladké.

miks
hodnocení

já nevím z čeho to mám ale vitamínu jim dost...momentalně teba zrobna už asi třetí týden hodně medvědího česneku

miks
06.04.20 18:34
hodnocení

miks
hodnocení

vypadá to presně takto jako tady napravo img-s1.onedio.com/...

nedoktor*
hodnocení

0x
Co třeba aft?

hodnocení

0x

Zkusil bych vyplachovat listerinem. Je antiseptický a není to jen voňavá ústní voda.

hodnocení

0x

Natírat Gencianou.

zubni
hodnocení

0x

Zubní lékař doporučuje Corsodyl - ústní voda.

houbes*
hodnocení

0x
Já bych řekl nějaká reakce , třeba na kyselé. Jestli jste neměli bonbony . Jednou jsem tohle určitě taky měl ale nevzpominam s čeho to bylo. Afty to nebudou, možná s horečky s prášků antibiotika atd. Opravdu nevím, neporadím :( jednou jsem to měl vlastně ale to bylo ze sexu když muž to dělá ženě jazykem.

hodnocení

0x

Na afty a podobné záležitosti v dutině ústní mi vždy pomohl v lékárně koupený Mundisal gel na afty. Hezky to místečko umrtví a dobře se pak najíte. Jinak udělat silný výluh z řepíku nebo šalvěje a tím vyplachovat.

miks
hodnocení

Děkuji všem za rekace a rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]