Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vidím fialově

Od: jimin* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, včera jsem byla dlouho na PC. Pak jsem šla do koupelny, koukla jsem se na sebe a viděla jsem svuj obličej úplně modro fialový.. jako by jste dali filtr na fotku.. Hlava mě ale nebolela, nebylo mi špatně.. A neviděla jsem fialovou všude, ale JEN NA SOBĚ.. Běžela jsem za ostatními, a zeptala se, proč jsem tak modrá.. Modrá jsem ale nebyla. Když jsem se koukala do jiných zrcadel, nebo potom i v koupelně, byla jsem normální.. Nevíte někdo jestli je to tím PC nebo co to je? Docela mě to vyděsilo a není to příjemné..
Díky moc za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co dneska?
Nejsi fialová?
Když se půjdeš projít na zahradu a tam něco okopat a popřípadě zasít, budeš růžová, řekla bych i červená, jelikož je nádherné, téměř letní počasí.
A pokud zahradu nemáš, vezmi si kolo a jeď se projet, barva bude červená :)

lukas32
hodnocení

0x

To se stává z delšího sledování monitoru, pokud jsou unavené oči. Mě se třeba stávalo, že jsem ve Wordu viděl okraje písmen do červena, modra, fialova, i když to byl běžný černý text.

hodnocení

0x

Syndrom počítačového vidění CVS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]