Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roční zúčtování daně

Od: klotylda* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu ohledně ročního zúčtování daní.

Leden-září 2019 jsem byla zaměstnancem firmy A, říjen-leden 2020 na ÚP, únor-březen 2020 zaměstnancem u firmy B.

Dosud mi nebyly vráceny daně za minulý rok, na kterého zaměstnance se obrátit? Díky.

doplněno 06.04.20 12:08:

*zaměstnavatele

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zaměstnance? Na žádného. Na rok 2020 se vykašlete, nespadá do rozhodného období. Ale obraťte se s dotazem na zaměstnavatele A. Popř. také na váš FÚ.

pet32
hodnocení

0x

Teď už si musíte podat přiznání sama, nyní prodlouženo do července. U zaměstnavatele A si zažádejte o podklady k daňovému přiznání, vyplňte a až se to trochu uvolní odevzdejte. Zaměstnavatele B budete řešit až příští rok.

Nebo jste už žádala u zaměstnavatele? Když píšete, že jestě nemáte na účtu?

klotylda*
hodnocení

Bohužel jsem myslela, že mi zaměstnavatel udělá zúčtování automaticky. Zaměstnavatele jsem tedy nežádala.

Stačí tedy podat danové přiznání?

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]