Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zde svěřil se svým problémem a zároveň si nechal poradit jak dál.
Přesně před deseti lety (2010) můj bratr chodil (2 měsíce) s dívkou. Mě v tu dobu bylo 15 let, jí také. Po jejich rozchodu jsem se s ní párkrát potkal na nějaké party. Jednou to končilo líbáním, podruhé sexem v dost velké opilosti. Tehdy se to bratr dozvěděl a končilo to naší rvačkou. Od té doby jsem se s ní nevýdal, našla si svůj vztah. Koncem roku 2016 jsem se s ní potkal na jednom maturitním plese. Polovinu noci jsme si povídali, druhý den jsem jí pozval k sobě domů na "film". Od té doby jsme spolu měli vztah založený pouze na sexu, oběma to vyhovovalo. V roce 2018 a 2019 jsme spolu jeli i na dovolenou, v tu dobu jsem začal pociťovat určitý tlak z její strany, že by chtěla přítele, rodinu, atd... Vysvětlil jsem jí, že od samého začátku máme vyřešené jak to bude a tohle díky společné minulosti s bratrem nejde. Nějak to nemohla překousnout a napsala mu, že je se mnou takovou dobu a měl by to vědět. Nad očekávání to vzal dobře a spíše se mi "vysmál". S dívkou jsem to tedy ukončil, z důvodu, že mě zklamala a dál jí nemůžu důvěřovat. Postupem času mi ale začala chybět a vrátilo se to do starých kolejí. Aktuálně jsem se začal scházet i s jinou dívkou s tím, že předchozí vztah ukončím, ale začala mi psát, že mě miluje, nemůže beze mě žít a podobné. Otázkou by tedy byl obecný názor na celou věc a zda by bylo v pořádku s danou dívkou být, například s ní mít v budoucnu rodinu i za předpokladu, že kdysi chodila s mým bratrem. Děkuji.
Mezi tvým bratrem a tou dívkou je to dávno ukončené, můžete klidně spolu chodit. Zvláště, když bratr reagoval na tvůj dotaz ve smyslu, že to není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.