Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s bývalou přítelkyní mého bratra

Od: metric odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, rád bych se zde svěřil se svým problémem a zároveň si nechal poradit jak dál.
Přesně před deseti lety (2010) můj bratr chodil (2 měsíce) s dívkou. Mě v tu dobu bylo 15 let, jí také. Po jejich rozchodu jsem se s ní párkrát potkal na nějaké party. Jednou to končilo líbáním, podruhé sexem v dost velké opilosti. Tehdy se to bratr dozvěděl a končilo to naší rvačkou. Od té doby jsem se s ní nevýdal, našla si svůj vztah. Koncem roku 2016 jsem se s ní potkal na jednom maturitním plese. Polovinu noci jsme si povídali, druhý den jsem jí pozval k sobě domů na "film". Od té doby jsme spolu měli vztah založený pouze na sexu, oběma to vyhovovalo. V roce 2018 a 2019 jsme spolu jeli i na dovolenou, v tu dobu jsem začal pociťovat určitý tlak z její strany, že by chtěla přítele, rodinu, atd... Vysvětlil jsem jí, že od samého začátku máme vyřešené jak to bude a tohle díky společné minulosti s bratrem nejde. Nějak to nemohla překousnout a napsala mu, že je se mnou takovou dobu a měl by to vědět. Nad očekávání to vzal dobře a spíše se mi "vysmál". S dívkou jsem to tedy ukončil, z důvodu, že mě zklamala a dál jí nemůžu důvěřovat. Postupem času mi ale začala chybět a vrátilo se to do starých kolejí. Aktuálně jsem se začal scházet i s jinou dívkou s tím, že předchozí vztah ukončím, ale začala mi psát, že mě miluje, nemůže beze mě žít a podobné. Otázkou by tedy byl obecný názor na celou věc a zda by bylo v pořádku s danou dívkou být, například s ní mít v budoucnu rodinu i za předpokladu, že kdysi chodila s mým bratrem. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Kolik že ti je let? 25? Pak bych spíš poradil té dívce, aby rychle utíkala od nezralého kluka, který asi má opožděnou pubertu. Dospělý průměrně rozumově vyvinutý muž v tvém věku se v životě nemůže na takové voloviny ptát!

hodnocení

4x

Dobrý den. Váš bratr s ní "chodil" 2 měsíce. To ani žádný vztah nebyl. Tak nechápu co řešíte. Buď ji chcete, nebo nechcete. Nehledejte problémy tam kde nejsou!

hodnocení

3x

Mezi tvým bratrem a tou dívkou je to dávno ukončené, můžete klidně spolu chodit. Zvláště, když bratr reagoval na tvůj dotaz ve smyslu, že to není problém.

hodnocení

2x
To že kdysy chodila s bráchou nevydim jako problém
Dúležitý je co chceš ty
Jestli ji maš rás a chceš to sní zkusit tak se toho neboj a di do toho

liska5
hodnocení

0x

Co to je za pubertélní dotaz? I kdyby s ní brácha žil pět let, nebudu se ho ptát ani mu nic oznamovat. U nich to skončilo, tak proč? To už je přece věc jenom vás dvou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]