Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve 26-ti ještě neví co chce

Od: suzinka odpovědí: 5 změna:

Je normalni ze kluk ve 26ti nevi co chce? Nemel by mit uz dostatecny rozum? Muj pritel nejdriv chtel pauzu... Tu sem brala jako pauzu ze spolu nechodime... On mi to tak taky rekl... Po 5ti dnech sme se opet videli... Ozval se sam. A ja sem mu vysvetlovala ze pauzu neci atd...A ze sem brala jako ze spolu nechodime... A on ze to tak nebral, ze spolu preci chodime... A prej tomu budeme rikat teda"prechodne obdobi..."A pak mi rekl at mu necham jeste chvili casu na rozmyslenou, ze se nece nejak moc vazat a ze si musi nechat projit hlavou co ce... A rikal ze se rozejit nece... Jasne sem mu rikala ze jenom na sex s nim nebudu... To si asi nemysli, ale tak ja nevim. No chapete to? Chodime spolu skoro rok a on pak ze najednou nevi co chce...sice sme se vidaly kazdy den, ale tak stejne... A to si to prechodny obdobi dava zrovna na prazdniny ...! Dik vsem za odpovedi:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Člověk si má čas od času odpočinout a udělat si "chvilku pro sebe". Neber si to nějak špatně. Vaše pauza může vašemu vztahu leda prospět. Uvidíte, jestli si budete chybět či ne. Je krásné být s někým, koho miluješ, ale ztácíš tím kousek sebe, tu svobodu kterou jsi měla když jsi byla sama. Možná se mu po ni stýská.

zuzana*
hodnocení

0x

Milá Suzinko, možná že má Spider ve své odpovědi pravdu. Bere to z pohledu muže a víme, že"pohledy"mužů se občas dost liší od našich.Jen ze své zkušenosti mohu říci, že pokud začal přítel mluvit o pauze, anebo chtěl čas na to, aby si vztah ujasnil, NIKDY to nekončilo dobře.Dříve či později došlo k úplnému rozchodu. Ale to bylo u mně Možná, že by bylo dobré se od něj vnitřně odpoutat, brát ho spíše jako kamaráda a vůbec se nebránit event.dalšímu vztahu. Třeba když"hoch"pozná, že na něm nejste citově závislá, netrápíte se, třeba si uvědomí...JInak, na druhou stranu, když jsem se chtěla rozejít já, a nevěděla jsem jak do toho abych moc neublížila, také jsem mluvila o pauze, a že si musím leccos ujasnit...Držím palec, ať to dopadne jakkoliv, ale ve váš prospěch...*slunce*..Zu

al bunda*

Já bych to podepsal; "dát si pauzu" znamená "nechejme to vyšumět". Je to způsob, jak se rozejít tak, aby se ten druhý neptal "proč", "co se stalo", "co je špatně", když tomu prvnímu se nechce odpovídat. Bral bych jako fakt, že takový vztah skončil a už bych do něj neinvestoval ani čas ani cokoliv jiného.
Hodně zdaru.

hodnocení

0x
Koukni na to takhle- Spider má pravdu a ty přítele třebas i nechtěně něčim "ždímáš" tak chtěl trochu odstup a zjistit jak to s tebou vlastně je. Pak se ti ozve, to je přeci dobrý, no a ty mu budeš řikat jako spolu nechodíte, místo toho aby jsi se chovala normálně. Možná že ví naprosto přesně co chce,ale neví zda s tebou počítat i nadále...

svetluska*
hodnocení

0x

Nejspíš váš vztah došel k momentu, kdy začíná být"vážný". To hodně kluků často zarazí a začínají přemýšlet, co bude dál. Mají dojem, že přicházejí o svoji svobodu a samostatnost*bzum*. Je jen na tobě, jestli se obrníš trpělivostí a dáš mu čas si vše rozmyslet, nebo už na dále nechceš být s člověkem, který si vztahem s tebou není 100 % jistý.

Hodně štěstí při rozhodování. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]