Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překonat své problémy

Od: hankla odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.
Už si nevím rady. Jde o to, že se snažím normálně žít. Chodím do práce, sportuju, snažím se dělat to, co mě baví, ale přesto něco nefunguje a já to nezvládám.
Mám strašný problém být mezi lidmi, ( nedělá mi to jen mezi lidmi, ale pak když mezi lidmi jsem, je to horší. )
Jsem strašně vyčerpaná z mého myšlení, ráno mám strašný problém vylézt z postele a fungovat, nechci žít v realitě, já nevím, jak to vysvětlit, ale jako by mě pak dostihnou všechny moje špatné myšlenky a jsem z toho psychicky zničená celý den, nedokážu potom myslet na nic jiného a pak je to jen a jen horší a zhroutím se. Zkoušela jsem už všechno, ale stále mi to dělá.
Nedokážu se uvolnit, jedná mala blbost mě trápí dva dny a strašně moc. Už jsem opustila více brigád, protože díky mému stavu se to nedalo vydržet. Mám hrozně úzkosti a nebo jsem strašně smutná.
Chci prostě jen někam zálezt a být sama, když zrovna nemůžu. Já vím, že tahle věc vypadá jako úplná blbost, ale mě to strašně bolí. Jako by se všechno seskupilo v mé hrudi a chce to ven. Strašně bych chtěla vědět, jak to překonat, ale obávám se, že to nejde, protože cítím, jako by to semnou bylo odjakživa.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ve vašem případě bych doporučil návštěvu psychologa, protože sama se s tím nejspíš nevypořádáte. Ovšem v dnešní situaci to asi nebude reálné, budete muset pár týdnů počkat.

hodnocení

5x

Možná je to současně obsedantně kompulzivní porucha a sociální fobie. Těžko říct. tady jsou odkazy na publikace o tom

lundbeck.com/...

lundbeck.com/...

Obsedantně kompulzivní porucha se může projevovat různě. Např. nějakou stále opakovanou činností (např. mytí rukou) nebo např. určitými opakujícími se myšlenkami.

lilshjv
hodnocení

2x
Doporučila bych medunkovy čaj a dobirat hořčík. Tak se mi projevuje panicka porucha společně s depresi. Sem tam mám i takové problémy, kdy nechci jít mezi lidi. Doporučila bych psychologa a nebo zatím depresivní porucha a panicka porucha od Práško. Držte se :)
hankla
hodnocení

Děkuji vám za vaše odpovědi :)
lilshjv
Ještě bych zkusila možná i trezalku teckovanou-akorat opatrne pokud berete třeba antikoncepci,poradi Vám v lékárně

pitr125
hodnocení

0x
Na psychiatrii a nasadit antidepresiva,super je i marihuana

hodnocení

0x

hankla, tedy asi Hanička...vím, jak na to, dám vám kontakt pro řešení, ale navíc: nevím kde bydlíte, měla bych pro vás návrh na asociaci a věřím, že by vašich problémů postupně, a dost rychle, ubývalo. Ale nesmíte se toho bát, jinak tomu budete stále víc a víc podléhat. Pokud to opravdu chcete zkusit účinně řešit, napište mi, k té ajce5 ve jméně mám ještě zavináč a volny.cz. Ale možná jste se tady jenom vypsala, jako mnozí, a o řešení vám třeba vůbec nejde, škoda. Pěknou neděli!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]