Dobrý den. Už si nevím rady. Jde o to, že se snažím normálně žít. Chodím do práce, sportuju, snažím se dělat to, co mě baví, ale přesto něco nefunguje a já to nezvládám. Mám strašný problém být mezi lidmi, ( nedělá mi to jen mezi lidmi, ale pak když mezi lidmi jsem, je to horší. ) Jsem strašně vyčerpaná z mého myšlení, ráno mám strašný problém vylézt z postele a fungovat, nechci žít v realitě, já nevím, jak to vysvětlit, ale jako by mě pak dostihnou všechny moje špatné myšlenky a jsem z toho psychicky zničená celý den, nedokážu potom myslet na nic jiného a pak je to jen a jen horší a zhroutím se. Zkoušela jsem už všechno, ale stále mi to dělá. Nedokážu se uvolnit, jedná mala blbost mě trápí dva dny a strašně moc. Už jsem opustila více brigád, protože díky mému stavu se to nedalo vydržet. Mám hrozně úzkosti a nebo jsem strašně smutná. Chci prostě jen někam zálezt a být sama, když zrovna nemůžu. Já vím, že tahle věc vypadá jako úplná blbost, ale mě to strašně bolí. Jako by se všechno seskupilo v mé hrudi a chce to ven. Strašně bych chtěla vědět, jak to překonat, ale obávám se, že to nejde, protože cítím, jako by to semnou bylo odjakživa.
Ve vašem případě bych doporučil návštěvu psychologa, protože sama se s tím nejspíš nevypořádáte. Ovšem v dnešní situaci to asi nebude reálné, budete muset pár týdnů počkat.
Obsedantně kompulzivní porucha se může projevovat různě. Např. nějakou stále opakovanou činností (např. mytí rukou) nebo např. určitými opakujícími se myšlenkami.
Doporučila bych medunkovy čaj a dobirat hořčík. Tak se mi projevuje panicka porucha společně s depresi. Sem tam mám i takové problémy, kdy nechci jít mezi lidi. Doporučila bych psychologa a nebo zatím depresivní porucha a panicka porucha od Práško. Držte se
hankla
Děkuji vám za vaše odpovědi
lilshjv
Ještě bych zkusila možná i trezalku teckovanou-akorat opatrne pokud berete třeba antikoncepci,poradi Vám v lékárně
hankla, tedy asi Hanička...vím, jak na to, dám vám kontakt pro řešení, ale navíc: nevím kde bydlíte, měla bych pro vás návrh na asociaci a věřím, že by vašich problémů postupně, a dost rychle, ubývalo. Ale nesmíte se toho bát, jinak tomu budete stále víc a víc podléhat. Pokud to opravdu chcete zkusit účinně řešit, napište mi, k té ajce5 ve jméně mám ještě zavináč a volny.cz. Ale možná jste se tady jenom vypsala, jako mnozí, a o řešení vám třeba vůbec nejde, škoda. Pěknou neděli!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.