Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevedeni na jinou praci

Od: klaire odpovědí: 3 změna:
Dobry den, prave ve firme dochazi k ubytku prace, castecne omezenim vyroby ze dvou smen na jednu kvuli odchodu klicoveho zamestnance mechanika a castecne kvuli nejistote z prubehu koronavirove krize. Zatim jeste ale zakazky jedou. Ja tam delam skladnici, chystam mensi objednavky (ted nejsou), peru a susim vyrobky, naskladnuji. To vse za minimalni mzdu. Smlouvu mam na jinou pozici (na dokoncovani vyrobku), odkud me vzali, protoze jsem byla sikovna a slizla tak neprijemno pozici ve skkadu, nikdo to nechtel delat a ja ani netusila, co to obnasi a vzala to. Timto jsem u nich prijala status ochozneho debila, protoze uz na me zkousi vselicos a lred Vanoci to byl horor. Musim rict, ze fa firma je zly sen, nema vedeni, vseci si prehazuji praci, duchodci prehazuji sve povinnosti na jine, nikdo nevi, cim se ridit, byka hsem jen na prechodno, chceme mit dite, sle ted se toho kvuli viru bojime, tak jeste cekame. V patek mi sef oznamil, ze odesla holka na administrativu, jen vim, ze ne primo cele ucetnictvi, ale podklady, faktury, komisni prodeje, dodaky... Ale stezovala si, ze je v tom bordel, nikdo ji to nepredal, ted kvuli strachu z viru odesla. Ja mam tak praci na 0,5 - 1,0 smeny, jak kdy, ale jsem rychla, neumim si setrit praci, jak jini tam :), tak mi to odsejpa. No a chcou po me, ze prej kdyz mi ubyde prace i vinou puleni vyroby a toho, ze nemam co delat (to oni tak soudi, kdyz mi to odsejpa a nestoji v bednach nekolik dni jak jinym), tak ze at delam papiry. Ja do toho jit nechci. Jednak kvuli tomu, ze mam minimalni mzdu 12100,-, vim, ze v tom je bordel, nedelam papiry rada, nikdo me nezauci, budu v dennim styku s sefem debilem, no a uz z principu, ze za pulrok, co tam jsem, uz stridam zase pozici a uz me to nebavi, je to pro me stres. Co s tou situaci? Tusim, ze prinit o me nechce, jsem takovy blboun, ze i za tu mini mzdu makam a sam mi rekl, ze jsem velny dric... Navic mam smlouvu do zari. Vim, ze vy me tam chteli, ja bych byla j za to rada, kdo vi, co bude, ale ty papiry prijmout nechci.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

2x

Už jste si zde stěžovala na tuto práci, nevím, proč v ní ještě jste. Nemusíte přijmout práci za účetní, ani bych vám to nedoporučovala, je to zodpovědná práce a jestli v tom mají čurbes, vy ho nedokážete uklidit, hrozí spíš nějaký malér. Najděte si konečně jinou práci, a rychle, protože to vypadá, že za pár měsíců polezeme všichni po čtyřech, abychom si práci udrželi, začneme si zase vážit toho, že ji máme. V práci zjevně spokojená nejste, zbytečně se trápíte. Tak rychle pryč.

lipanek
hodnocení

0x

To děvče, co odchází, tak měla smlouvu na celý úvazek a neurčito? A za jak velké peníze?

To je divné, že odchází z kanceláře z obavy před koronavirem. Za tím bude něco jiného. Kdyby byla prodavačka, tak bych to chápala.

Musí tam být ještě jedna pracovní síla na zbytek administrativy. Ta by Vás měla zaučit.

Klaďte si podmínky- pouze kancelář, nová pracovní smlouva na dobu neurčitou, vyšší plat. Když chcete mimčo, tak jakou jistotu byste měla s dohodou.

Neexistuje kancelář + sklad, to byste se uhonila. Protože zaučit se a dát to do pořádku Vám zabere nějaký čas a bude to na celý úvazek.

Ovšem, netěšit se do práce kvůli každodennímu styku s protivným vedoucím už je napováženou. I kdybyste to vzala, za nějaký čas Vám bude šéf vadit víc a víc a to potom nestojí za nic. Vztahy musí být fajn.

Jinak firma si moc pracovníků neváží, za takové peníze dělat, diktujte si, ukažte, že si vážíte sama sebe, že nejste na takové pozici, jak si o Vás všichni myslí.

Všechno má pro i proti.

hodnocení

0x
V první řadě bych si řekl o víc peněz a dle toho bych se rozhodoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]