Dobrý den,dne 1.4.2020 nám v zaměstnání předali dohodu o změně pracovní smlouvy s tím,že prac.úvazek je zkrácen na poloviční úvazek + rozpis prac.doby v omezeném provozu od 1.4-30.6.2020,dle rozpisu máme v dubnu nastoupit do práce od 21.4-30.4.20, já mám bohužel naplánovaný operační zákrok na 20.4,bylo mi sděleno, že mi bude placená neschopnost jen ty dny které máme uvedeny jako pracovní,ale nevím j jak mi bude vyplácet neschopnost sociálka,na to mi účetní nedokázala odpovědět,jestli také jen těch 10pracovních dní nebo každý den dle průměru mzdy.Děkuji za odpověď Černá Martina
Bohužel podepsala,ale zajímalo by mě jak mi budou vypláceny dávky od 15.dne neschopnosti,jestli když je odvedeno soc.pojiš.zaměstnavatelem tak z vypočítaného průměru za každý den nebo také jen v uvedené prac.dny v rozpisu.Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.