Nejste přihlášen/a.
Skončil mi měsíční kupon, ale prodejny dopravního podniku jsou v Praze zavřeny. Nevíte někdo, jak toto řešit? Kupuji papírové kupony do průkazky, nemám open card.
Centrální dispečink Na Bojišti. Otevírací doba viz odkaz /rozkliknout centrální dispečink/. 9.30 - 17.00 , so+ne zavřeno
Přes den jsou otevřena ještě další místa, hlavně ve stanicích metra. Viz seznam prodejních míst. Hlavní nádraží, Anděl, Můstek, Nádraží Veleslavín atd..
Máte pravdu, byl jsem mystifikován. Děkuji za upozornění. Na tom webu totiž vždycky po uzavření zmizí otvírací doba a když jsem koukal, všude bylo slovo "Zavřeno" a ani po rozkliknutí nebyl uveden čas. Dnes bylo otevřeno na Hradčanské. Je mi ale líto lidí, kteří pracují na 12 hodinové směny a zrovna v této otvírací době, asi jezdí na černo... Vzhledem k tomu, že snad většina ne-li všechny přepážky jsou zasklené, míro rizika přenosu infekce se mi jeví nulové, mohli aspoň jedno místo nechat otevřené jako dřív od rána do večera.
Ano, přesně tak, také mi to bylo divné. Když jste zadal otázku, bylo pozdě, všechny pokladny zavřené a jenom Bojiště uvádělo otvírací dobu., i když bylo již také po.
K otázce jsem vrátila dnes dopoledne a otevřených pokladen přibylo.
Jinak kdo může, tak si pořídil dříve Opencard anebo později Lítačku.
Nemohu si to vynachválit. Mohu si koupit kupon z domova, platební bránou zaplatím a během pár minut mi přijde zpráva, že už je kupón nahrán a mohu okamžitě jezdit. Nenahrávám na Lítačku, ale lze zvolit IN kartu ČD. Kupuji si již měsíční jenom tehdy, když jedu do Prahy k lékaři a snažím se ho potom co nejvíce využít a potom mám zase období, kdy třeba do Prahy nejedu celý měsíc, což nyní bude asi i více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.