Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pokud bude celý salon služeb uzavřen, smím v pronajatem prostoru provozovat kadeřnické služby?Higiena ok, vždy pouze 1 klient + následná dezinfekce./ Nájem po mě chce provozovatel celý stím , že on mi činnost nezakázal/ Děkuji
No on ti to nezakázal, ale stát jo:
Otevřeno NESMÍ mít:
svatby, křtiny
vnitřní a vnější sportoviště, fitness, tréninky (i v přírodě) – individuální trénink je povolen, s trenérem se živností nikoliv
zastavárna, bazar, starožitnictví, antikvariát
kadeřnické a vizážistické služby, pedikúra, manikúra, masérské, rekondiční a regenerační služby – lze poskytovat pouze individuálně MIMO PROVOZOVNU
činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže (provádění permanentního make-upu, tetování, piercingu apod.)
provozování solárií, saun, bazénů, plováren, wellness, vířivek a solných jeskyní
provoz heren a kasin
sběrna, výkup surovin
kroužky, kurzy pro děti a kojence
jazykové školy, odborná školení – pouze v místě objednatele, doporučení realizovat prostřednictvím internetu a dalšími prostředky komunikace na dálku
rámování obrazů – pouze výroba na základě objednávek na internetu a dalšími prostředky komunikace na dálku
zpřístupnění zahrad či parků s placeným vstupem veřejnosti
V TV mluvili o tom, že by se kadeřnické služby měly znovu obnovit, podmínkou by bylo, aby v provozovně byl vždycky jen jeden zákazník.
Tak jsem si představila ty ostatní chudinky, které by s hlavami plnými natáček čekaly venku, až jim chytne trvalá, nebo barva. A také sušáky by asi museli vynést před provozovnu a ženy pod ně venku nastrkat. Vždyť v kadeřnictví je pokaždé několik žen v různých stádiích rozpracovanosti.
Proto mi to připadá dost prapodivné. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.