Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kadeřnické služby po jednom zákazníkovi?

Od: sneky333* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, pokud bude celý salon služeb uzavřen, smím v pronajatem prostoru provozovat kadeřnické služby?Higiena ok, vždy pouze 1 klient + následná dezinfekce./ Nájem po mě chce provozovatel celý stím , že on mi činnost nezakázal/ Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

No on ti to nezakázal, ale stát jo:

businessinfo.cz/...

Otevřeno NESMÍ mít:

svatby, křtiny

vnitřní a vnější sportoviště, fitness, tréninky (i v přírodě) – individuální trénink je povolen, s trenérem se živností nikoliv

zastavárna, bazar, starožitnictví, antikvariát

kadeřnické a vizážistické služby, pedikúra, manikúra, masérské, rekondiční a regenerační služby – lze poskytovat pouze individuálně MIMO PROVOZOVNU

činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže (provádění permanentního make-upu, tetování, piercingu apod.)

provozování solárií, saun, bazénů, plováren, wellness, vířivek a solných jeskyní

provoz heren a kasin

sběrna, výkup surovin

kroužky, kurzy pro děti a kojence

jazykové školy, odborná školení – pouze v místě objednatele, doporučení realizovat prostřednictvím internetu a dalšími prostředky komunikace na dálku

rámování obrazů – pouze výroba na základě objednávek na internetu a dalšími prostředky komunikace na dálku

zpřístupnění zahrad či parků s placeným vstupem veřejnosti

hodnocení

2x

V TV mluvili o tom, že by se kadeřnické služby měly znovu obnovit, podmínkou by bylo, aby v provozovně byl vždycky jen jeden zákazník.

Tak jsem si představila ty ostatní chudinky, které by s hlavami plnými natáček čekaly venku, až jim chytne trvalá, nebo barva. A také sušáky by asi museli vynést před provozovnu a ženy pod ně venku nastrkat. Vždyť v kadeřnictví je pokaždé několik žen v různých stádiích rozpracovanosti.

Proto mi to připadá dost prapodivné. Jaga.

hodnocení

1x
Ne ee, jak zajistíte dvoumetrový odstup od zakaznika

Nesmysl. Ten odstup nezajistí žádný prodavač ani v obchodech, které otevřené jsou.

To bohužel nemění nic na tom, že ve své provozovně tyto služby provozovat nesmíte. Zkuste to doma. tedy pokud je to reálné.

Netuším, kdo mohl ten nesmysl obodovat.

Sám si nesmysl a ty tady nejsi od toho aby hodnotil co je správné a co nikoli, chytráku

Blahoslavení chudí duchem*smich*

Kdybys nebyl hlupákem nestal ...

hodnocení

0x
Tak zatím to nejde ale pánové se tváří jakoby to brzo chtěli povolit. S nevím Jakými kritérii se to řídí, ale uvidíme mě by mimochodem zajímalo otevření psích salonu stříhání psů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]