Nejste přihlášen/a.
Ludiku, o co se snažíte, nad čím uvažujete, to se netýká jen vás. Tak to máme úplně všichni. 10,5 milionů dospělých+ děti.
Já nevím, babko. Minulý víkend byl Bělák narvanej k prasknutí a nikdo nešel ke zdi před popravčí četu...
Mě se to třeba taky netýká. Mám psa a ten je tak naučený,že mi čůrat doma opravdu nebude. Takže jedině ven.Nasadím roušku na pusu a vyrazíme,klidně na hodinu,na dvě,nejlépe někam do přírody.
Já tedy doufám, že se to na mé fyzické kondici odrazí. Když jsem doma, konečně mám čas cvičit. 3x denně na rovnou páteř a core, ráno před snídaní HIIT a když je pěkně, tak brusle. Dnes mám za sebou 10km na bruslích a 2x cvičení, ještě jednou cvičit budu, protože svaly mají paměť 3hodiny a chce je to několikrát denně nakopnout, aby nám tělo držely tak, jak chceme. Přeci jen když jdu ráno do práce, mám vybavit 2 děti a sebe, tak ráno fakt necvičím.
Vycházky do přírody se mohou podnikat. Ovšem sám, max. ve dvojici z domova. V lese účinkem pobytu mezi stromy opravdu stoupne imunita. Chce to aspoň tu půlhodinu tam pobýt.. Plus cesta tam a zpět je pohyb. I když někdo za tím lesem musí zajet autem.
Ano, je to velmi osvěžující, vyrazit někam ven. Bohužel jsou některé atraktivní lokality, kde se při příznivém počasí mohou lidé kumulovat. A to je špatně. My jsme si našli trasu, která je zhruba 18 km dlouhá, po které vyrážíme o víkendu. Lidí minimum. V týdnu pouze 8 km. Stačí si sednout nad mapami a zhruba určit směr třeba po lesních či polních cestách. Někdy se orientujeme pouze podle slunce a vyšlapeme téměř každý kopec kvůli výhledu
Bez pohybu by mi zakrněly nohy i plíce M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.