Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtela bych se jen zeptat... V lednu a unoru jsem pracovala na horske chate, vychazelo to asi 150 h, zhruba 10 tisic cisteho. a ted v breznu byla prace jen tyden a pak pani chatu zavrela. Ale nestihli jsme projednat pripadne ukonceni prace atd. jen jsem se jeste stihla zeptat na UP co a jak ale to se nedotahlo do konce. Takze kdyz mam stale pracovni smlouvu mela by za mne majitelka hradit pojisteni...? a mam narok aspon na nejakou cast mzdy? Ono v tehle divne dobe v podobne situaci asi bude vic lidi kdyz jsou vsechny hotely zavreny
Všichni všude ještě nedávno, když vše zavírali a záváděli karantény vždy odsekli na námitku, že nebudou mít lidi peníze tím, že to je jedno nejdůležitější je zdraví. Uběhlo 14dní a karty se obrací- zaměstnavatelům se nechce živit plnou firmu na "nemocenské", zakázky odpadly a firmy se chystají na nejhorší. Všude kolem jen člověk vidí jak to lítá u nás na firmě jsem se bavil s kolegou, jehož žena je u nás personální a říkal, že když to tak půjde dál tak mají v šuplíku do konce měsíce nachystaných 80 výpovědí - bude to ještě zajímavé.
Pokud jste na HPP náleží vám odměna za práci/nemocenská nebo dovolená a měla by hradit pojištění - ovšem s ohledem na situaci bych si to ještě 2x ověřil. Na tu paní zaměstnavatelku číslo nemáte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.