Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den,
jsem bohužel závislá na Zolpidemu (prášek na spaní)...pod dvou letech onkologického onemocnění mi zemřela maminka, tatínek se zhroutil a vůbec toho bylo tolik, že jsem v téhle pilulce hledala kousek klidu..bohužel jsem to přestala mít pod kontrolou a teď si musím brát alespoň jeden přes den, abych byla vůbec schopná fungovat... prosím, poradíte, jak z toho ven? Mockrát děkuji.
To zírám, přes den? Bála bych se, že bych sebou plácla. Párkrát za rok jsem spolkla třetinu tabletky a pokaždé mi to stačilo na usnutí.
Domluvila bych se s obvoďákem, aby mi místo toho na den dal něco jiného, co uklidňuje a nezpůsobuje závislost a útlum . Když políčíte své trable, měl by mít pochopení. Pokud by to nefungovalo, tak bych se objednala psychiatrovi.
Dobrý den, bohužel můj případ na závislosti na Zolpidem, je podobný jako u předcházející stěžovatelky. Zolpidem jsem užívala jen na noc, ale v létě mě zemřela matka a já asi druhý den po její smrti jsem si dala Zolpidem přes den a zjistila jsem, že jsem po něm neusnula, ale ten žal nebyll už tak silný, pak jsem si ho dala druhý den, třetí den a čtvrtý den mně přepadla velká úzkost a od té doby mně přepadjí tyto každodenní úzkosti už skoro půl roku, můj psychiatr se snaží mně Zolpidem nahradit jinými léky, většinou je mně po nich špatně a po kterých mně není zle, tak stejně Zolpidem nepotlačí a já mám večer strašnou úzkost a musím si ho dát. Pokud by jste pro mě měli radu jak z toho ven, byla bych Vám velmi vděčná.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.