Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju jednu holku - jak jí to říct

Od: antitalent* odpovědí: 40 změna:
Mam taky takový problém, hrozně se mi líbí jedna holka ze třídy ( sedí dvě lavice přede mnou.) na ICQ si píšem docela dost často a dlouho, začali jsme si psát asi před dvěmi měsíci kdy se dozvěděla o tom ze jí jeden klub nechce. Tak jsem jí začal pomáhat, jak na něj, a v tu chvíli se mi nejak zalíbila. Ale u něj nemá šanci protože má už nejakou jinou.
Jednou už jsem zkoušel někam pozvat ale ona řekla že do předu moc neplánuje a jak se to vyvine. Nakonec jsme spolu ještě nešli.
Občas spolu jdem ze školy, ve škole se někdy na mě otocí a usměje se. Bavíme se tak o všem, a docela i dost máme společnýho. Na ulici když se potkáme tak se pozdravíme a usmějěm se na sebe. Myslíte ze mám šanci.
Chtěl bych se jí zeptat jestli se mnou nechce chodit, ale jsem docela dost stydlivý.
Ještě jsme se tak jednou bavili a já jsem ji řekl ze se mi líbí jedna holka ze třídy ( ona) a tak ze me začala páčit kdo to je, ale neřekl jsem to.
Potom ještě řikala ze hledá jen lásku z oboustran, ze aby zapomněla na toho minulýho tak potřebuje opravdovou lásku.
Jak jí mam říct ze s ní chci chodit, otázka typu Chceš se mnou chodit mi přijde tapna. Napadlo mě třeba: Vís chtel bych ti říct, že se mi moc líbís a jestli bys teda nechtela nekam se mnou nekdy zajít.
Jinak ve škole se spolu moc nebavíme protože je se svýma kamarádkama a dolízat za nima mi přijde blbý.

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

3x

takove veci by meli vzniknout spontane tim ze se spolu budete kamaradit poznavat a tim se z toho muze vyvynout neco jineho.. pres kamaradstvi vznikaji ty nejlepsi vztahy jelikoz se lide chovaji prirozene nikdo si na nic nehraje jste sami sebou.. kamaradovi se sverujete se vsim a tudiz se tomu druhemu otevirate a dovolite mu vztoupit do vaseho nitra. ona te pravdepodobne za kamarada povazuje a ja bych v tomto pripade veci neurychlovala . proste NESPECHAT. totiz klidne se muze stat ze az ji das najevo ze si do ni zamilovany tak se vase kamaradstvi pokazi.. proste se to zmeni muze ji to zablokovat v tom ze nebude vedet jak se k tobe chovat a bude ji trapne.. lepsi je nechat to zrat pomalu a casem to muze byt oboustrane :)

antitalent*
hodnocení

A kdy poznám ze už bych ji to měl říct. :)

arimas*

.. takove veci se rikat nemuseji NENI NIKDE PSANO ZE PRESNE DO DVOU MESICU MUSI KLUK RICT DIVCE ZE JE DO NI ZAMILOVANY :) .. kdyz vam bude spolu dobre tak to proste oba vycitite ze to prechazi do neceho vic nez je jen pratelstvi ... neni nutno nekam spechat.. jak jsem jiz rikala tim ze to uspechas a vybalis to na ni tak muzes docilit uplneho opaku.. a hlavne ten spravny okamzik kdy to proste uz nebude mozno zastavit prijde sam , budete treba spolu nekde venku nebo co ja vim to je fuk budete si povidat a najednou to mezi vama zajiskri, prijde pusa a bude to jasny jako facka! ale bude to proste spontani a oboustrane! takhle kdyz ji to reknes a vlastne ani nevis jak je na tom ona tak budes akorat zklamany kdyz z jeji strany to tak nebude...

SPECHEJ POMALU ..

antitalent*
30.03.10 17:54
hodnocení

Díky všem :)

antitalent*
hodnocení

Skusim počkat no, snad to vyjde. :) Bude jaro, bike... třeba ji ukecám. :D

antitalent*
hodnocení

Takže zatím se s ní jen tak bavit o všem a postupem času, ji třeba nekam pozvat. :) My jako třída ( asi tak 14 lidí) chodíme společne do čajovny, kde se bavíme tak o všem, takže tam by to taky mohlo vyjít a mohl bych se nejak snažit. :)
Zatím to neví že jí miluju, ale ze se mi líbí možná jo. Ale to nevim, nak to zatim nedokazu poznat.

raadek*
Jak ti na tohle odpovedet? Proste az ji sbalis. Pak budes poslouchat otazky typu - Milujes me? Proc mi to nerikas? Milujes me jeste? atd. R.

myse*
hodnocení

0x

Napsal jsi to pěkně, tak jí to řekni...

Mi osobně přijde taky otázka "chceš se mnou chodit" hloupá.

snaž se s ní být co nejčastěji a co nejvíc... třeba ji ukecáš...

vesnach*
hodnocení

0x

Ahoj, napsi ji na ICQ, ze ji rad reknes jmeno te slecny, ktera se ti ve skole tolik libi.

Napis ji nejdriv co se ti na ni libi, jeji klady a co k ni citis a nakonec napis jeji jmeno. Alespon tak uvidis na cem jsi, podle jeji reakce.

antitalent*
hodnocení

Díky, mam trochu strach z toho že řekne ze ne, a já budu mít o kámošku min, ze si nebudu mít moc s nikym pokecat. :(

raadek*
Koukam, ze podle nicku mas velike sebevedomi. Hlavne netlac na pilu. Problem je, ze je zabouchla do jinyho kluka, takze zadne prime dotazy typu - na zmrzlinu, do parku apod. Nesmis ji dat prilezitost aby mohla rict ne. Zkus si zjistit co dela a kam chodi ve volnem case a nahodou ji tam potkat. Hlavne nebud nervozni a uz vubec ji nedavej najevo, ze ji milujes. Obcas ji pochval, ze pekne voni nebo ma pekne tricko atd. Mozna by ti mohla pomoct s nejakou skolni latkou, ktere jako moc nerozumis. Nakonec ti da sama najevo jestli si kamos nebo neco vic. R.
antitalent*
hodnocení

Není to blbý napsal po ICQ? Spiš ji zkusim nekam pozvat, snad pujde...

pu®

Ahoj Talente! Neblázni, až jednou půjdete ze školy, normálně ji pozvi na kafe - "Heleď, mně se ještě nechce domů, nešla bys na chvilku?" Sedněte venku, je krásně, určitě bude příležitost. Nenapsal jsi, kolik ti je - něco kolem 16 +- 2 roky?

Po ICQ to určitě není ono. Ani neuvidíš výraz jejího obličeje, až jí řekneš, že se ti líbí. To by ses o to chtěl připravit? O tu krásnou chvilkovou nervozitu a pak kladnou reakci? Vždyť to je to nejhezčí... Tak plán, ju? Zítra ze školy a kafe *slunce* I kdyby hned nechtěla s tebou "chodit" (nač vše definovat?), nebojím se, že bys přišel o kamarádku. NA to nevypadá. Ale radím víc ústně - i když je dnes doba ICQ, skypu atd, každá holka ocení upřímnost do očí, bude to další pomyslný plusový "bodík" ;) Hodně sil a nic se neboj, zvládneš to *placni*

antitalent*
hodnocení

Trefil ses dobře. 15 let mi je. :) Šak po ICQ to nechci řešit, je to divný, neosobní. :) Takový veci radši rikám přímo v realu. :)

antitalent*
hodnocení

Teď jsme se spolu bavili, jen tak nezávisle, a ona mi řekla ze by potřebovala nejakou lásku, že nechce čekat, že se ji rozpadá život a chce mít aspon nejakou jistotu. Měl bych ji teď podržet a jakoby "zautočit".

raadek*
Urcite bys ji mel podrzet, ale s tim dalsim opravdu nevim. Jsou dve moznosti. Budto ses jeji kamarad, kteremu se sveruje nebo ti dava najevo, ze bys mel byt iniciativnejsi. To uz je hochu na tobe. Opravdu nevim co se patnactilete holce honi hlavou. R.
antitalent*
hodnocení

Ok, skusím to. Nemohl bych se jí zeptat, jak na tom jsem u ní. Protože neví, že ji miluju.:) Kdybych byl třeba lepší kámoš tak bych měl šanci ne? :)
Ted jedu na pár dní pryč, takže se neuvidíme, ale potom ji zkusim někam pozvat.
Problém je v tom že, ona chodí ze školy s kámoškou a na obedech jí dost pomalu, my s kámosema chodíme hrát poker. Takže jestli není trapný na ní čekat přede všema holkama? :) Aby to nevypadalo že se vtírám.

athlon

na poker se vyser tady máš hru a na jejím konci je sladká odměna;)

hodnocení

0x

Nevim kolik ti je let, ale myslim, ze kdyz jí to reknes primo, tak budes hned vedet na cem jsi...Takze tak:))

antitalent*
hodnocení

Tak jsem si všechny odpovědi pročetl, a každý řikáté něco jiného, nekdo rychle na to. Nekdo pomalu.
Já skusím ted jí vzít ven, a tam jí to řict na rovinu. Ze se milíbí a jestli by se mnou nechtěla nekdy nekam zajít a dát ji pusu. :)

Kdyby tu jeste nekdo mel nejakou radu které souvisí s tématem, byť jen okrajově, sem s ní. :)

kytka*

Udělej jak jsi řekl, budete oba vědět na čem jste, třeba už na to čeká, co ty víš*srdce*.Držím palce.A zítra jdi k ní na koledu, dá ti nejkrásnější vajíčko, které stejně namalovala jen pro tebe*vtip*

pu®

Kytko, bodík a souhlas. Tazateli, ono někdy čekat déle také není to nejlepší - i když neuspěchat... Jenže to je právě to, že nikdo z nás není ve tvé (ani v její) kůži a každý ti vlastně říkáme, jak bychom na to šli my, popř. co bychom my, jsme-li ženy, chtěly od někoho jako ty.. A tak to nakonec stejně vždycky zůstane jen a jen na tobě. Obecně se snad dá říct jen to, že je nejlepší být sám sebou, ale také se přemoci, když něco nepůjde podle tvého plánu. Může být třeba trošku zaskočená a nereagovat podle tvých představ - nevyčítat, neuspěchat, pořád být kamarád a dál to nechat na ní. Anebo naopak bude vlemi potěšená a řekne ti, že už na to čekala dávno... Ale to vajíčko, to je od Kytky trefa do černého *palec*

kytka*

Nemohl si na to vybrat vhodnější dobu*srdce* ,ne!To je přeci správně načasováno.*hej* Pu díky*hi* taky máš bod.

antitalent*
hodnocení

Kdyby byla doma... :(:(

kytka*

Ty jsi smutnej? Nebyla doma?

antitalent*
hodnocení

Zítra není doma.
Doufám ze to s ní neskončí na tom, že jí nedokážu řict co k ní citim. K "minulý" jsem se neodhodlal, ale zase mam pocit, že tady s touto je to jiný, ze se bavíme o všem, s tou "minulou" to nebylo takové.
Taky se docela bojím té mojí reakce když by mi řekla že ne. Nervák nejsem, to ne, ale nevim co bych udělal. Asi bych byl zase v řiti, jak minule, z toho minulýho stavu me vlastne ona dostala.
Vždycky když se s ní bavim ( spiš pišu :D), tak i když mam blbou náladu, tak mi ji hned zlepší.:)
Ji zkusim odchytit po škole, a doprovodit domu... :)

kytka*

Prosím,tě nepředstavuj si katastrofické scenáře, když tě nebude chtít budete kamadádi, najdeš si jinou. Jééééééééééé když mě bylo 15. *tanec*

antitalent*
hodnocení

Já si nepředstavuju katastrofický scénáře, jen se bojim aby si se mnou nepřerestala psát, bo si spolu docela dost rozumíme, a je to človek který o mě ví dost věci. :) Tak bych o to nerad přišel, o to večerné psaní :D:D

antitalent*
hodnocení

Zase pravda, co mužu ztratit? Skoro nic, a získat? Hodně :)

kytka*

Pro jedno kvítí *slunce**slunce*nesvítí, přece by ses nevnucoval, když řekne že ne. Jsi chlap ,teda budeš! Doufám, tak se podle toho chovej.*srdce*

antitalent*
hodnocení

Jasný... Nevyjde tato, vyjde další. :D:D

kytka*

To se mi líbí, už nefňukáš jako na začátku. Jsi prima kluk.*placni**srdce*

antitalent*
hodnocení

Kdyby někdo chtěl, moje ICQ je 448-615-800. Třeba jen tak na pokec. :)
Jinak zatím jsem neodhodlal jít to řict, mam asi malý sebevědomí, a ani nebyla šance. Ale ona ted v pátek odjíždí na 2 týdny so USA, takže bych jí to chtěl řict předtím, než odjede. :)

arimas*

si nemuzu pomoct ale..

co muzes ztratit? no treba zrovna to kamaradstvi ... pokud je ti s ni takhle dobre tak proc na to tlacit? a pokud se z toho kamaradstvi ma vyvynout neco vic tak se to stane drive nebo pozdeji...

tim ze to uspechas nakonec nemusis ziskat nic a jeste prijdes o kamaradku protoze kdyby mi rekl kamarad ze je do me zabouchlej tak bych se uz nikdy nemohla chovat tak jako driv.

toto muj pohled na vec ...

stejne to nakonec udelat tak jakc chces a tak to ma byt ... pokud se to podela tak si z toho neco vem a jede se dal :)

doplněno 06.04.10 17:13:

Krista pana ja zase pisu jako postizena... omlouvam se za chyby*bzum*

antitalent*
hodnocení

To je taky pravda no, jako o kamarádku bych nechtěl přijít. Prootže si fakt dokážeme povídat o všem a to uplně. :)
Takže počkat jak se to vyvine nebo jít do toho hned. :) Zase když ji řeknu ze po jedu a ona řekne ne, tak se už asi takhle bavit nebudeme co. :( Ale zas to muže vyjít. :D

arimas*

hahahahahah ty si prdlous ;)

antitalent*
09.04.10 19:36
hodnocení

:D

lolekstydlivy

ahoj, tak jak to u tebe dopadlo? :) Mam podobny problem, miluju jednu spoluzacku a mam pocit ze me ma taky rada, jenom nevim jestli jako kamarada nebo tak, jak bych si to pral ja. Nevim jak a kam ji pozvat, poradte pls. Setrne jsem ji naznacil pozvani holky do kina a nadsena nebyla, jaky jsou dalsi moznosti? Je ji 15, celkem sportuje a jinak dela asi veci jako kazda jina holka. díky za rady :)

antitalent*
hodnocení

bohužel u me to zatím nedopadlo nijak, skončilo to červnu a začalo to s jinou ale s tou to nevyšlo. :(
Ale jakoze furt jsem s tou bývalou v kontaktu, jsme hodně dobřé kamarádi. Taky mi párkrát řekla ze me má ráda, já jí taky. Uvidíme co dál no. :) Ale určitě to není platonická láska. :)

devill
hodnocení

Zkus ji vzít třeba na zmrzku nebo jen tak, kolo, brusle nekam pěšky nebo na vodu jestli umí trochu veslovat. Hlavně s ní bud furt v kontaktu, ICQ skype mobil apod. Možností je hodně. Hlavně to neuspěchat, protože časem možná zjistíš ze to třeba nebyla ta pravá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]