Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde získat roušku zdarma v Brně?

Od: ludan odpovědí: 17 změna:
Nevíte kde dostanu roušku zdarma v Brně? Ne ale tu jednorázovou - po použití na vyhození, ale prací látkovou. Děkuji za info :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zadarmoasine
01.04.20 11:55
hodnocení

4x
Kde získat roušku zdarma v Brně?

hodnocení

3x
My máme ve městě rozmístěné rouškovníky. Nenapadlo nás,jak jinak je mezi lidi dostat. Nějaké jsme nechali přímo na úřadě a část jsme dali do lékárny a nějaké do prodejen,aby si mohli vzít ti,co ji potřebují.Rouškovník je věšák na oblečení oveseny rouškami. A nejen my,ale ještě další tři občané mají na plotě košík a v něm roušky zdarma. Určitě to nekde v Brně bude také- tedy aspoň doufám... Mrzí mě,že jsou ještě lidé, ke kterým se rouška nedostane... poslala bych Vám- pošta má teď posílání rousek zdarma v obálkách,které mají okýnko, aby bylo vidět,že je to rouška, ale nemá to smysl- tyto roušky se jen málokdy dostanou k majitelům. Většinou se cestou ztratí.

lidus*
hodnocení

2x

Nemocnice Žlutý kopec u vchodu. Odkud jste?

ludan
hodnocení

Bydlím v centru Brna, tak daleko pro roušku bych nerad jezdil a navíc v té nemocnici to dávají asi jen pacientům.
etana*

Když řeknete, že si ji nemůžete nikde koupit a pěkně poprosíte, nějakou vám jistě dají i někde poblíž centra v lékárně. Pro jistotu při tom prošení zakašlete.

lidus*

Každému a nejen jednu, dnes dávali i dezinfekci.

72mona3*
hodnocení

1x

Mrkněte na damerousky.cz/... M.

doplněno 01.04.20 22:08:

Dočetla jsem se i něco o rouškomatu - jedna rouška je za 50 Kč.

Díky této aplikaci jsem zjistila, že někdo chce 120 Kč za roušku, ale když si jich objednám rovnou 10, tak jedna za 100 Kč. Kdo umí, umí.

rorschach*
hodnocení

1x

Mamka dnes dostala jednu takovou pochybnou roušku zdarma v lékárně. Když mi ji pak ukazovala tak jsme se jen smáli. Není samodomorobo to ne, ale to celkové provedení je jak kdyby někdo nakoupil levnější šunt z číny za pár halířů. Třeba dávají i jinde

Není rouška jako rouška. U nás ve městě taky dávali roušky s krátkými šňůrkami.
72mona3*

Víte co se říká: "Darované roušce na stehy (šňůrky) nekoukej." *smich* M.

hodnocení

0x

Nevím, zda jsou v Brně také lidé, kteří rádi činí dobro. Ale snad ano, ti jsou teď všude.

Zašla jsem u nás do lékárny, u pokladny veliká krabice s rouškami. Látkovými, pěknými. Paní magistra mi nabídla, ať si vezmu, pokud potřebuju. Roušky jsem si ušila sama, proto jsem poděkovala za ochotu a řekla, že mám, že je nechám ostatním. Za mnou přišla paní, viděla jsem, jak si roušku bere.

Takže pokud v Brně navštívíte nějaké lékárny, jistě se našel někdo hodný, kdo je tam zdarma nabízí. Je to tak určitě všude, lidé si dovedou v nouzi navzájem pomáhat. Jaga.

V lékárně jsem roušky neviděla. Akorát u nás v galanterii měly.

72mona3*

Někde jsou k dostání na úřadech, někde v lékarně, někde u vietnamců... Není to dáno automaticky, je to jen na jednotlivcích, kteří jim je dávají (šijí). A většinou je to sděleno třeba na stránkách města, na FB atd. M.

Mono děkuju.

hodnocení

0x

Pokud jsi senior bydlící v Kohoutkách, tak se zkus stavit (samozřejmě OP v kapse) na radnici. Občas je pro seniory mají.

mak*
hodnocení

0x

U nás nejsou ani ty jednorázové. Rád bych si tu prací i koupil, ale není kde. takže používám domadělku bez šití.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]