Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás, chtěl bych se zeptat, je možné aby se mi zánět spojivek vrátil po měsíci? Už je mi do pláče.
Na konci února jsem prodělal skoro 14dni denní zánět, rudé oči, nemohl jsem vidět světlo a doteď na to nerad vzpomínám.
Předvčerejškem jsem v práci prochladl, nefungovalo topení.. včera rýma, bolest hlavy, dnes se vzbudím, opět zarudlé oko,
výtok... fakt už je mi do pláče. No budu to muset zase vyléčit, jen mě zajímá, mám s tím počítat pokaždé když budu nemocný nebo se nachladím? je to měsíc... to aby člověk z hrůzol čekal, co se bude příští den dít, když trochu zakašle.
Ze zánětu spojivek je vám do pláče? Vždyť to zas není taková hrůza. Syn měl teď takový, že měl nateklou spojivku vně oka, normálně mu trčela sliznice ven z víčka. To jsem ještě neviděla. Ani po 4 dnech kapání antibiotických kapek se mu to nelepšilo, takže zase k doktorovi a změnit kapky a k tomu antivirotický gel.
Měl jsem to hodně špatný, oči kompletně zarudlé, nemohl jsem vidět světlo, ráno a večer nejhorší, výtok, výstřely až do ucha. Večer, při každém zavření očí na delší dobu, tepájící bolest, neusl jsem, až 2hý den z vyčerpání a nespavosti jsem konečně zabral, rána většinou bolestivá. Měl jsem zrovna 10 dní dovolené, kterou jsem strávil po tmě v zatáhnutém pokoji, opravdu mi bylo do breku. Bohužel celá věc nešla vyřešit antibiotiky, nebyl to bakteriální zánět, ale virový, po 14 dnech jsem se toho úplně zbavil... a teď je to zpět.
Nezbývá, než si dát nějakou očistnou kúru na játra a střevo, změnit výživu. Kondice jater se promítá do očí a střevo je sídlem imunity. Vynechat zatěžující potraviny a doplnit vitaminy a minerály především v přírodní podobě. Kromě toho i vleklé starosti, stres jsou pro tělo toxické. Nepíšete věk, chronické nemoci / cukrovka?/, zda berete nějaké léky, nakolik máte fyzickou a psychickou zátěž, případně Váš životní styl. Některé systémové nemoci se tak mohou taky projevovat / iridocykltida u Bechtěreva- máme v rodině/. Nemusí se to opakovat, když změníte životní styl a myšlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.