Nejste přihlášen/a.
Je mi 15let
Zatim už jsem měl dost holek, ale ani jednou se nestalo to...
Ale posledni dobou mi přijde že jsem tak trochu závislý na uspokojování masturbací...
Je to v tomhle věku normální?
Omlouvám se za blbý dotaz
Zatim už jsem měl dost holek, ale ani jednou se nestalo to...
Ale posledni dobou mi přijde že jsem tak trochu závislý na uspokojování masturbací...
Je to v tomhle věku normální?
Omlouvám se za blbý dotaz
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
15x
Takže jsi vlastně neměl žádnou holku a uspokojuješ se masturbací, což je v tvém věku naprosto normální a i když to třeba kamarádi nepřiznaj a budou se chvástat, kolik holek už měli, v průměru jste na tom stejně.
Na rovinu ti řeknu, že je mi už přes 60 a začal jsem masturbovat cca ve 12 letech, o panictví jsem přišel až kolem 18-19 let a nijak nenormální mi to nepřišlo a ani to nenormální nebylo.
houbes*
0x
Někteří muži se prostě neudělají a musí do vyvrcholení svého použít masturbaci a partnerka je přítomna. Znal jsem jednoho když mu ho tzv. Přítelkyně honila za boha se neudělal a musel vyvrcholení dokončit sám. Vždy to zdůvodnil že on si to udělá líp už ví jak a přítelkyně to brala v ruce nemotorně ![;) ;)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]