Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup elektronické cigarety

Od: mariee odpovědí: 7 změna:

Zdravím, když jsem si objedala zboži (elektronickou cigaretu) tak jsem musela vyplnit adresu i datum narození. Nechala jsem si to poslat do zásilkovny a nevím jak bude předání zboží probíhat. Bude chtít občanku a vkládat někam mé údaje nebo jak to přesně funguje? Díky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bylo to jednoduché. Za zboží jsem vždycky zaplatila předem, jednalo se o prověřenou firmu. Když zboží odeslali do zásilkovny, přišla mi SMS, kde byl číselný kód. S tím jsem se vydala do zásilkovny. Tedy buď telefon s sebou, nebo si kód přepsat na papírek. Občanku nechtěli, zaplaceno bylo. Chtěli jen ten kód a zeptali se na mé jméno. Podle něho balíček hledali.

Jinak s tím věkem nad 18 let, nevím, mně už dávno bylo. Ale nikde na balíčku není napsáno o jaké zboží se jedná, průhledné to taky není, tak nevidím důvod, proč by to nevydali mladšímu 18 let. Nikdy se neptali, co je uvnitř.

Pokud ale chcete i v této zlé době bafat, dojděte si tam raději sama. Ne kvůli věku, ale abyste měla aspoň nějaké zásluhy. *smich* Jaga.

hodnocení

1x

SMS-kou vám přijde kod pro vyzvednutí, ten řeknete v zásilkovně a balíček vám bez řečí předají.

Občanku chtít nebudou, balíček vydají tomu kdo jim zdělí kod z SMS.(Pro balíček, můžete poslad třeba kamaráda)

Já tak posílám syna,když se mi nechce nikam jít:-D

mariee
hodnocení

Děkuji a to se bavíme o zboží které je možno prodat pouze osobě starší 18let?

Tak za sebe pošlete 18-ti letého

Tak sem se díval na zasilkovnu, no bohužel budete muset ukázat občanku,nebo za sebe poslad někoho plnoletého.

Zásilku si můžete vyzvednout
kdykoli od okamžiku získání hesla.
Nebo pro ni třeba někoho poslat –
nemusíte nám ukazovat občanku
(pokud to přímo nevyžaduje e-shop),
stačí znát heslo.

hodnocení

1x

Dobrý den. Já jen připomínám, že v současné době vyžaduje Zásilkovna platbu pouze kartou. Ptal jsem se na té naší a potvrdili mi, že hotovost prozatím neberou.

hodnocení

0x

No ono to může být také tak, že v tomto případě bude odesilatelem na balíčku poznámka, že balíček může převzít osoba starší 18 let, jelikož se na toto konkrétní zboží vztahuje zákon. A jestli vypadáte mladě, tak můžou tu občanku chtít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]