Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cimrman záznam

Od: matous odpovědí: 8 změna:
Jsem velký fanoušek DJC. Chtěl bych vidět nějaké verze které nejsou běžně k dostání. Např. Záskok se Smoljakem nebo Lijavec se Smoljakem. Beru video i audio. Pokud máte vlastní nahrávky nebo někoho znáte kdo je má či vydává (např. na Ulož to,Hellspy atd.) dejte mi prosím vědět. V případě ,že máte stačí poslat odkaz na ulož to (kam ten soubor dáte) atd. Každému kdo něčím přispěje srdečně děkuji. UPOZORŇUJI verze které nejsou běžně k dostání NEJSOU ty na dvd od ČT a ani na CD od Supraphonu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Možná bych někde našel kopii tohoto divadelního záznamu, ani nevím, jestli někdy vyšel na nosiči...
csfd.cz/...

matous
hodnocení

Díky za tip. Sice jsem ho již viděl ,ale i tak. t

Tento záznam se dá najít na youtube

hodnocení

0x

Kdysi jsem si stáhnul z uložto komplet všech her v mp3. Ale nevím jestli to tam ještě. Jestli by jsi to chtěl,tak to tam dám, ať to můžeš stáhnout, ale až odpoledne. :)

Což asi budou oficiální vydané nahrávky ;)

hodnocení

0x

Dobrý den,jsem taky velikou fanynkou tohoto divadla. Možná budete znát odpověď po čem se zase pídím já. Hledám hry,které napsal zakladatel tohoto divadla, Jiří Šebánek. Také nemohu nikde dohledat,proč vlastně Jiří Šebánek a původní režisérka,jméno mi vypadlo,přenehali divadlo Svěrákovi a Smoljakovi. Pánové to dělali skvěle,to je fakt,ale byli za Šebánka vlastně jenom součást ansáblu. Kdesi jsem četla,že se Šebánek nesnesl se Smoljakem,ale je mi divné,že kvůli tomu odešel právě Šebánek,který vlastně Járu vymyslel,že mu to nebylo líto. Vím,že pak měl rozhlasové hry,ale divadlo založil on. Jestli máte nějaké info tohoto směru,případně odkaz,budu velmi ráda. Omlouvám se,ale přišlo mi zbytečné pokládat novou otázku na toto téma. Děkuj, JISKRA.

V Záskoku je Svěrák naprosto boží...
Karásek: ...a řekne mi to třeba tady Vavroch:
V: "Já? A někdo jinej by to říct nemohl?
ehhm...přijde Helga".
K: Takže Vám by se hodilo...
V: Takže Vám by se hodilo holoto vesnická...
Takže mě by se hodilo, kdyby šla Stázička z domu
K: no to sem potřeboval vědět.
Pardon, odpověď jsem omylem na Vaši odpověď a ne na dotaz.
matous
hodnocení

Vím ,že jo ,ale chtěl bych to srovnat se Smoljakem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]