Nejste přihlášen/a.
Muze nekdo poradit?
Jeden rok jsembyl na neschopence,dostaval jsem cca20000kc.Po roce marozeni mne doktor asi bude chtit poslat do prace,ale ja se na to vubec necitim.Z ceho budou pocitat nemocenskou kdyz treba po tydnu pujdu zase marodit?
Odpověď na váš dotaz nemám, ale měla bych něco k vašemu problému. Zajisté jste byl na všech možných vyšetřeních. Mohu se zeptat co berete za léky? Já měla před lety taky problémy a ve finále mi pomohla kombinace léku na střeva a pomoc psychologa.
Tadeas, pokud by to tak rok bylo, dnes uz byste byl na infuzich na JIP a mozna i mrtvy. Nespolehejte na to, ze vam zde vsichni sezerou kazdou bachorku, zejmena tu o 10x dopoledne prujem jen tak...rok.
Podpůrčí doba je 380 dní nemocenské, jak víte, že byste šel po týdnu znovu na neschopnost? Jestli vás doktor chce uschopnit, tak se váš stav zlepšil a můžete chodit do práce. Podpůrčí doba se může prodloužit, ale musíte si zažádat
Když půjdete na týden do práce, po roce tak budete mít vyčerpáno 365 dní z 380. Pak budete mít nárok na 15 dní a pak nic nebo si zažádáte o prodloužení a to vám buď komise schválí nebo ne. Ale jestli máte zdravotní problémy, tak vás týden nevytrhne. A peníze záleží za jak dlouho byste šel marodit.
Ja myslel ze mohu marodit jen ROK.Jestli to jde tak mne doktor necha doma protoze zna me problemy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.