Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z ceho se pocita nemocenska

Od: tadeas* odpovědí: 12 změna:

Muze nekdo poradit?

Jeden rok jsembyl na neschopence,dostaval jsem cca20000kc.Po roce marozeni mne doktor asi bude chtit poslat do prace,ale ja se na to vubec necitim.Z ceho budou pocitat nemocenskou kdyz treba po tydnu pujdu zase marodit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Ty bláho, bych tě hnala do práce, bleskem. Tomu tak věřím, že "se necítím":))

tadeas*
hodnocení

Tak se omlouvam,ale za dopoledne musim 10-12x na toaletu(prujem).Doktori nevi proc.

m123*

Odpověď na váš dotaz nemám, ale měla bych něco k vašemu problému. Zajisté jste byl na všech možných vyšetřeních. Mohu se zeptat co berete za léky? Já měla před lety taky problémy a ve finále mi pomohla kombinace léku na střeva a pomoc psychologa.

etana*

Tadeas, pokud by to tak rok bylo, dnes uz byste byl na infuzich na JIP a mozna i mrtvy. Nespolehejte na to, ze vam zde vsichni sezerou kazdou bachorku, zejmena tu o 10x dopoledne prujem jen tak...rok.

tadeas*
hodnocení

Cokoliv snim ,do10minut promenim na vodu a MUSIM JIT.

Prasky a kapky na streva nepomohly.Psychiatr take ne.

pet32
hodnocení

0x

Podpůrčí doba je 380 dní nemocenské, jak víte, že byste šel po týdnu znovu na neschopnost? Jestli vás doktor chce uschopnit, tak se váš stav zlepšil a můžete chodit do práce. Podpůrčí doba se může prodloužit, ale musíte si zažádat

tadeas*
hodnocení

Leky na streva nepomohly,psychiatr take ne.

Vse co snim promenim na vodu a MUSIM JIT.

Na JIP jsem lezel.

pet32

Zažádat o invalidní důchod

tadeas*
hodnocení

Dekuji vsem za nazory,ale ani jedna odpoved nebyla na danou otazku.

pet32
hodnocení

0x

Když půjdete na týden do práce, po roce tak budete mít vyčerpáno 365 dní z 380. Pak budete mít nárok na 15 dní a pak nic nebo si zažádáte o prodloužení a to vám buď komise schválí nebo ne. Ale jestli máte zdravotní problémy, tak vás týden nevytrhne. A peníze záleží za jak dlouho byste šel marodit.

tadeas*
hodnocení

Ja myslel ze mohu marodit jen ROK.Jestli to jde tak mne doktor necha doma protoze zna me problemy.

pet32

Ale musíte si zažádat, ideálně měsíc před koncem. Mělo by to být na 3 měsíce. Jestli byste chtěl zase nemocenskou, musel byste odpracovat 190 dní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]