Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Obracím se na Vás s prosbou,
Ze zdravotních důvodů, jsem rozprodával svoje sběratelské předměty,(nejsem podnikatel),na bazarovém portálu, ozval se mi kupující, který jeden předmět zakoupil, poslal jsem mu zboží, po týdnu mi volal , zpět že chce vrátit peníze, řekl jsem mu že nesouhlasím, na čež mi začal vyhrožovat v telefonu, a položil mi telefon. Poté ten samý večer , mi od něho chodily SMS, že jsem mu nedal doklad, a že má právo na vrácení, s čímž jsem nesouhlasil, momentálně mi od něho chodí SMS , cituji-Že mě napráská na Finanční uřad.
Kdyby požadoval navrácení financí zpět hned, tak bych byl ochoten mu částku vrátit, ale po týdnu? Přijde mi to od něho vychytralé.
Proto se chci zeptat , jak se bránit?
Za každou radu děkuji Hezký den.
Nereagovat! Nepíšete o kolik Kč jde, ale asi to nebude žádná závratná částka. Taky neuvádíte důvod, PROČ chce peníze vrátit. Poslal vám tu věc zpátky? V podstatě nijak vás poškodit nemůže a ať to hlásí kam chce. Případně mu pošlete SMS že na něho podáte trestní oznámení pro obtěžující stolking. Přeji úspěch a pěkný nový týden!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.