Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ošetřovné a řádná dovolená

Od: sapka odpovědí: 4 změna:

ahoj, již 14 dnů mám ošetřovné na syna školáka, v lednu jsem si nahlásila na duben týden dovolené, přeruší se mi tímto ošetřovačka na týden, a pak bude po týdnu pokračovat? ud něco vypisovat? děkuji,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Tím, že čerpáte očr, se dovolená ruší. Ošetřovné budete čerpat dál, bez pauzy. Jen zavolejte do zaměstnání a ujasněte si to s nimi. Že nebudete čerpat dovolenou, když čerpáte ošetřovné a nevíte jak dlouho to ještě potrvá.

donpapa
hodnocení

0x

Pokud s tím bude srozuměn zaměstnavatel, tak by to určitě šlo. Akorát budete muset "vyběhat" doklad o ukončení ošetřovného a pak o zahájení ošetřovného. Každopádně zaměstnavatel z toho nadšen nebude - záleží na vztazích ve firmě.

sapka
hodnocení

asi jsem se špatně vyjádřila, právě že bych tu dovolenou chtěla zrušit a mít celou dobu ošetřovačku,jestli nemá očr přednost,děkuji

donpapa

To by mělo být v pohodě. Zaměstnavatel by vám měl za to dát kytku a nějakou dobrou čokoládu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]