Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snadná desinfenkce a jiné použití

Od: jenda2* odpovědí: 13 změna:
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jo, ale nemá v sobě alkohol a nezabíjí covit.

jenda2*
hodnocení

Vždy se najde někdo, kdo napíše nějakou hovadinu. V tomto případě vy. Listerin obsahuje alkohol, po vypláchnutí úst alkoholtester ukáže hodnotu na 4 promile ( mám osobně vyzkoušeno na certifikované testeru).

Hlavní vlastnosti

Pomáhá snížit množství zubního povlaku a zabraňuje jeho vzniku

Ničí bakterie v mezizubním prostoru

Udržuje svěží dech

Složení

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Aroma, Methyl Salixylate, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, CI 42053.

liska5
hodnocení

1x

Teď zas mi přišlo mailem, že v Izraeli přišli na to, že na covid 19 platí vše, co rozpouští tuky, tudíž běžný Jar. Tím omýt kliky, vypinače,madla, klávesnice / vyždímaným/. Desinfekce bych se nevzdávala. Tu až potom.

jendad

A proč si myslíte , že se používá mýdlo :)

hodnocení

0x

Všechno co je v článku, je pravda. Listerinem dezinfikuji už několik let sebe, psa i domácnost. :-D Rodina to ví, tak když trefí na akci, koupí mi.

jabraka*

Listerin rozhodně ničí řadu bakterií.Používám ho i na začínající anginu,kápnu i do ucha vytřu nos proti rýmě.Pro potření odřeniny rozhodně neuškodí.

V dnešní době mám roušku,vlastní výroby,ze dvou pláten.Mezi ně mám vloženou papírovou utěrku,nasáknutou Listerinem.Věřím ,že by virus měl problémy se k mým plícím probít.Každý den vyměním.

JABRAKA

joudic*
hodnocení

0x

uz to neni treba resit.. ceske desinfekce uz je dost, ale zatim se naskladnuje tam, kde je to nejvic potreba a postupne se plni i obchodu a eshopu, na facebooku uz jsem videl fotky z nejakeho marketu. Pruhledne plasty a cervene vicka, anticovid

jenda2*
hodnocení

Listerin je vhodný i v boji proti akné !

Tak mám asi doma Listerin bez alkoholu. A bakterie není vir, má úplně jiné vlastnosti. A protože coronavir je obalený vir, tak mu ty jeho obaly můžeme rozpustit tím jarem nebo mýdlem, souhlasím. Ale věřte, že je chytrý a časem se přizpůsobí, jako to udělalo mnoho virů a bakterií.

klera*
hodnocení

0x

Alkohol je napsaný na 2. místě, tudíž je ho v Listerinu obsaženo míň jak 50%. Viry typu COVID 19 zabíjí roztoky s obsahem alkoholu nad 60%! Pozor na to.

Vodka má 50 %. Který alkohol má víc jak 50 %?

Alkohol v chemickém slova smyslu, tedy klidně až 100 %. I ten konzumní líh se běžně prodává nad 90 %, jen ho nehledejte v oddělení alkohlických nápojů v Tesku, ale v chemických potřebách či lékárně. Tedy ne dnes. Dnes už ho tak snadno neseženete, protože je vykoupený. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]