Nejste přihlášen/a.
Listerin je všestranný pomocník.
Vždy se najde někdo, kdo napíše nějakou hovadinu. V tomto případě vy. Listerin obsahuje alkohol, po vypláchnutí úst alkoholtester ukáže hodnotu na 4 promile ( mám osobně vyzkoušeno na certifikované testeru).
Hlavní vlastnosti
Pomáhá snížit množství zubního povlaku a zabraňuje jeho vzniku
Ničí bakterie v mezizubním prostoru
Udržuje svěží dech
Složení
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Aroma, Methyl Salixylate, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, CI 42053.
Všechno co je v článku, je pravda. Listerinem dezinfikuji už několik let sebe, psa i domácnost. Rodina to ví, tak když trefí na akci, koupí mi.
Listerin rozhodně ničí řadu bakterií.Používám ho i na začínající anginu,kápnu i do ucha vytřu nos proti rýmě.Pro potření odřeniny rozhodně neuškodí.
V dnešní době mám roušku,vlastní výroby,ze dvou pláten.Mezi ně mám vloženou papírovou utěrku,nasáknutou Listerinem.Věřím ,že by virus měl problémy se k mým plícím probít.Každý den vyměním.
JABRAKA
uz to neni treba resit.. ceske desinfekce uz je dost, ale zatim se naskladnuje tam, kde je to nejvic potreba a postupne se plni i obchodu a eshopu, na facebooku uz jsem videl fotky z nejakeho marketu. Pruhledne plasty a cervene vicka, anticovid
Alkohol je napsaný na 2. místě, tudíž je ho v Listerinu obsaženo míň jak 50%. Viry typu COVID 19 zabíjí roztoky s obsahem alkoholu nad 60%! Pozor na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.