Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat kuřáků, jak v současné době, kdy se musí nosit ve veřejném prostoru vždy rouška, to řešíte s kopuřením cigaret?
Zrovna dnes je krásný den, venku mrtvo a skoro každý je doma.
Necháte si cigaretu na doma nebo jdete kouřit někam stranou, kde vás nikdo nevidí?
( postranní ulice)
Myslíte, že díky této pandemie člověk přestane kouřit?
Je to hrozné, člověk si už nemůže na ulici zapálit. Snad to brzy skončí, ale naděje není velká.
Zdravím. Zrovna včera, když jsem se vracela domů s pečivem, šel přede mnou, cca 8m kuřák. Od něj ke mně vál slabý větřík, a já výrazně cítila jeho vyfouknutý kouř i přes svou roušku. On samozřejmě měl tu svou staženou pod bradu a dýchal (a kašlal) pandemie nepandemie. Tak jsem si pomyslela, že je to sprostá bezohlednost. A není "... hrozné, člověk si už nemůže na ulici zapálit...", hrozné je to, že si kuřáci klidně na ulici zapálí a dýchají bez roušky, a tím kvůli svému zlozvyku ohrožují na životě (nejen) ty, kdo tam jdou taky a chovají se ohleduplně. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.