Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouření cigaret v době nošení roušek

Od: jitulka12 odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat kuřáků, jak v současné době, kdy se musí nosit ve veřejném prostoru vždy rouška, to řešíte s kopuřením cigaret?

Zrovna dnes je krásný den, venku mrtvo a skoro každý je doma.
Necháte si cigaretu na doma nebo jdete kouřit někam stranou, kde vás nikdo nevidí?
( postranní ulice)
Myslíte, že díky této pandemie člověk přestane kouřit?

Je to hrozné, člověk si už nemůže na ulici zapálit. Snad to brzy skončí, ale naděje není velká.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kouří jen slaboši, protože nemají vůli přestat. Nebo ti, kteří si (nebo svému okolí) tím dokazují jak jsou dospělí.

break

Jdi do háje!

mirekdusin

ferax to dobře napsal. Palec nahoru

kuřáků palec dolu a vajgl sníst

liska5
hodnocení

3x

Myslím, že je ideální doba s kouřením přestat.

Šetřme plíce na koronáče!

smode*
hodnocení

2x

Dobrý den. Viděl jsem párkrát kuřáky jak si posunuli roušku dolů a v klidu kouřili. Vždy šli před tím daleko od ostatních. Řekl bych že je to dobré řešení. Normální člověk proti tomu nemůže nic mít.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Zrovna včera, když jsem se vracela domů s pečivem, šel přede mnou, cca 8m kuřák. Od něj ke mně vál slabý větřík, a já výrazně cítila jeho vyfouknutý kouř i přes svou roušku. On samozřejmě měl tu svou staženou pod bradu a dýchal (a kašlal) pandemie nepandemie. Tak jsem si pomyslela, že je to sprostá bezohlednost. A není "... hrozné, člověk si už nemůže na ulici zapálit...", hrozné je to, že si kuřáci klidně na ulici zapálí a dýchají bez roušky, a tím kvůli svému zlozvyku ohrožují na životě (nejen) ty, kdo tam jdou taky a chovají se ohleduplně. Ida

hop®
hodnocení

0x

Už se to zde řešilo, jukněte sem... ;)

lipanek
hodnocení

0x

Kouření na veřejnosti se sundanou maskou je zakázáno.

ceskoaktualne.cz/...

Sice nadpis jsem nepochopila, ale budiž, chyba překladu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]