Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polomaska v obchodě?

Od: ooplo odpovědí: 15 změna:
Nosili byste do obchodu atd. polomasku s filtrama FFP3? Mám ji doma, ale nikoho jsem v ní neviděl.
Polomaska v obchodě?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejspíš bych si ji nevzal. Musela by se doplnit rouškou kvůli tomu, že má výdechový ventil.

Kdo je zdravý, výdechový ventil řešit nemusí, nikoho nenakazí.

feraxi, jak ten zdravý ví, že je skutečně zdravý? Mě už to fakt hlava nebere,kde lidi na ta svá moudra chodíte?

Nechodím do rizikových míst, nestýkám se s lidmi.

Tak to pak jo - pokud žiješ na samotě a lidi nepotkáš a když ano, tak máš masku, tak souhlas. Ale kolik je takových lidí? Jinak prostě nemůžeš vědět, jestli nejsi přenašeč bez příznaků

Na samotě nežiju, ale důsledně to hlídám.

etana*

Nikam nechodím, to si říkali ti důchodci v domově určitě taky:)

ooplo
hodnocení

Zevnitr mám nalepeny 2 vrstvy látky. Takže suplují tim roušku.

@etana

No v domově duchodcu duchodci nikam nechodili.Ale chodí ven pracovníci a zaměstnanci domova bydlí jinde nakupují atd. a to už je problém.

To samé platí pro Feraxe.Nikdo mu to nepřeje ale jednou "strčí nos" kam nemá ani neví jak a je to...

kolemjdouci
hodnocení

0x

Moje manželka v ní chodí.

hodnocení

0x

Dejte si přes ty výfuky šátek a skvělá ochrana.

ooplo
hodnocení

Ty "výfuky" jsou filtry na vstup vzduchu. Výdechový ventil je uprostřed.

Aha, tak stačí něco menšího přes to.

navstevnik
hodnocení

0x

Všechny tyhle respirátory nebo jak to nazvat s těmi výdechovými otvory bych zakázala. Lidi kteří to mají, by měli vědět, že když náhodou budou nemocní a nebudou o tom vědět, tak tím vydechnutým vzduchem můžou nakazit ostatní. Vůbec to nechápu, že se na to někdo ptá:(

ooplo
hodnocení

Ještě bych rozhodně polemizoval, o kolik horší nebo lepší je to oproti látkový roušce, která bude používána třeba 3 hodiny a bude již vlhká... Zpětný ventil taky není veden primo, ale je rozptyl na 4 strany... Rozhodně radši se chráním sám pomocí filtru FFP3 než spoléhat, že tvoje rouška chrání a moje rouška chrání tebe...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]