Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muži - vadí vám akné u žen?

Od: lilly* odpovědí: 20 změna:
Přeju hezké ráno všem. Ráda bych se zeptala na názor muzu, zda by jim na zene vadilo akne. Já sama mam pleť na obličeji čistou, ale na ramenou a zádech mám akne poměrně dost a jakmile ma dojít k nejakym imtimnostem, začnu se hrozne stydět. Pečuju o sebe jak se dá, hygienu samozrejme dodržuju, ale nemizí to a nemizí. Takže pánové, prosím uprimne. Znechutilo by vás něco takového, odradilo by vás to od intimních aktivit se ženou? Dekuji za odpovedi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Já vím, že ptáte mužů, odpověď tedy nechám na nich. Ale akne se dělá i mužům. Vadilo by to Vám na muži? Znechutilo by Vás to?

doplněno 27.03.20 11:01:

Tak věřte tomu, že všichni muži nejsou povrchní a oceňují u žen jiné kvality. Jen nemějte k vůli tomu nízké sebevědomí!

lilly*
hodnocení

Ne. Už proto, že jsem tim sama trpela a stále ještě trpím.
figurek*

@kapkanadeje píše velmi kulantně, že muži nejsou povrchní a oceňují i jiné kvality. Já bych tu větu přeložil do chlapské přímé řeči : Když už tě mám v posteli, je mi úplně jedno jak vypadáš.

@figurek škoda, že nejsou holčičky s tímto přímočarým názorem konfrontovány už od dětství. Věděly by, do čeho jdou. Ubylo by těch neproduktivních snů o princích na bílých koních a realita by pak nebyla tak brutální.

vilik*
Ale vždyť to není pravda. Někteří muži mají i vlastní sebeúctu.
Nebyl bych v posteli s někým, kdo mě nepřitahuje.
Rozhodně ne při delší známosti.
Je ale fakt, že pár piv by asi značně snížilo laťku požadavků. To by pak skutečně mohlo dojít k situaci podle tvrzení pana Figurka. Nebo možná toto funguje u některých jedinců na začátku sexuálního života, kdy je pud silnější než cokoliv jiného.
Akné na zádech bych asi nebral jako nějaký zásadní problém, jedině snad v kombinaci s jinými negativními faktory.

fik
hodnocení

5x

Já bych to určitě neřešil,nesoudím lidi podle nějakého problému,ale podle toho jací jsou.

Když jsme se se ženou poznali,byla krásná,namalovaná,stále se hezky oblékala...jedním slovem prostě kus. Po několika letech v manželství a dvou porodech,už má povislé břicho se striemi,už není každý den namalovaná,už nechodí pořád oblečená jak na přehlídku,ale doma je v teplákách a triku. A myslíš že ji budu milovat méně?

Pro mě je důležité jaká je uvnitř a ne jestli má nějakou drobnou vadu na kráse,to je povrchní

molly
hodnocení

3x
Ja jsem zena a tedy odpovidam, jak bych to mela ja k muzi. Hodne rozsahle akne by mi vadilo. Nemuzu za to, ale je to hnis v bolacich a ja si proste neumim predstavit takova ramena, tvare treba libat. Stejne jako bych se nelibala treba s clovekem se zkazenymi zuby. Nemyslim si, ze je to povrchni. Nehledam zadny ideal krasy - treba mi nevadi ples, tloustka (ne tedy morbidni obezita). Kazdy to mame jinak. Jsou lide, co by nemeli partnera "pri tele" a zase jim nebude vadit akne

prestik*
hodnocení

3x

Pokud se mě žena nebude snažit za každou cenu předělat k obrazu svému, může mít klidně akné i tam. *kafe*

hodnocení

2x

Dobrý den.Jsem muž i když pod nickem manželky tak se nelekněte...

Měl jsem v mládí jednu známost a ta měla jak píšete Vy akné na ramenou a zádech ale docela velké boláky.

Bohužel jsem to nedal a sexuální radovánky jsem ukončil.Vím že to není ferrrrr ale bylo mi 22 let je to strašně dávno.Ale píšu to upřímě jak Vy chcete.

lilly*
hodnocení

Děkuji. Alespoň vím.

figurek*
27.03.20 10:57
hodnocení

2x

ne.

liska5
hodnocení

2x

Nejsem chlap a ve vztahu je to nejen o pleti...

Stravu změňte. Blíž k vegetariánské. Hodně zeleniny, hlavně listové a mandle, ryby, cereálie, panenské oleje.

Omezte cukr, mléčné, bílou mouku a všechny průmyslově vyrobené potraviny, jako uzeniny, sladké tyčinky, instantní polévky, konzervy, chipsy, limonády...

Máte dost železa? Anemie je pro akné typická. A bývá často u těch, co žijí na mléčné výživě...

lilly*
hodnocení

Dobrý den, já jsem vegetariánka. :) Snažím se jíst zdrave a celkově zdrave žít. Zkoušela jsem vyřadit právě mlecne výrobky, bilou mouku, tučná jídla atd., ale na pleť to nikdy nemělo sebemenší vliv. Podle me je moje akne hormonální.
liska5

A což promluvit s gynekologem o nějakých hormonálních mikrodávkách? Já bych aspoň brala zinek a B komplex, ideálně ve stravě. A melasu, lžíci denně. Jednou jsem v nějaké literatuře narazila na zajímavost, že tyto vředové plochy řadili mezi autoimunní problémy a nabádali pacientku ke změně myšlení a psychickéko nastavení, aby se zbavila nějaké zátěže z minulosti.

clovicek*
hodnocení

0x

Ahoj lilly , ono taky záleží co máš na mysli pod pojmem: akné mám poměrně dos:t on si totiž každý pod tímhle představí něco jiného. Já se ve 12 letech s akné léčil nějaký čas i v nemocnici , tenkrát nějaká experimentální léčba a přestože tu spousta lidí tvrdí že by jim to nevadilo ty moje zkušenosti byli trošku jinačí. Holt taková zrůdička , nicméně kolem 20 let se tohle změnilo a teď již nemám problémy žádné.

Věř ale že pokud už se dostaneš k těm intimním věcem na tyhle myšlenky není čas a pokud nepřekonáš svůj stud bude tě tohle limitovat od dalších prožitků.

Zde jak muže vypadat takové to akné.

blesk.cz/...

lilly*
hodnocení

Tak nejdřív bych chtěla říct, že je mi líto, cim jste si v mládí prošel. Ve srovnání s tim obrázkem mam akne opravdu málo. Na obličeji skoro vůbec. Ale přesto me to trápí. Ale máte pravdu, že to musím nějak překonat. Snad se mi to podaří.. Mějte se pekne

Takové akné, jako na obrázku by docela sneslo chodit v roušce i když vím, že za to dívka nemůže.

liska5

Chudák holka, to je děsný.

janm*
hodnocení

0x

Hezký den

Nikdo asi nejsme dokonalí, každý máme něco. Ženy často bedlivě zkoumají každý flíček, symetrii prsou apod., muž vás ale bere především "jako celek," takže leckdy vás možná udiví, že nevěnuje vůbec pozornost právě tomu nebo onomu " vašemu problému". Co bych ale jako muž doporučil je dbát na hygienu, platí nejen pro ženy, zkrátka před těmi "intimními chvilkami" je třeba zejména dbát na tu "základní hygienu" dát si pořádnou sprchu nebo vanu a především věnovat pozornost "intimním partiím" a to nejen těm "sexuálním" bude to pak k oboustranné spokojenosti, asi si říkáte že to je přece samozřejmé a zvláště u žen, ale divila byste se :)

jenda2*
hodnocení

0x

Komu by to nevadilo? To tak prostě je a tvářit se, že posetá tvář nebo jiná místa plná hnisu jsou fajn snad ani není možné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]