Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, napadnul mě zřejmně úplně blbý dotaz, ale čistě ze zvědavosti... Jestliže, už mám na zubu bodový kaz... dá se pravidelným či vlastně úplně nadstandartním čištěním onoho místa zub uzdravit?
Naše cena: 66,00 Kč
nojo, ZABRAŇUJE... Ale když už tam ten kaz je, tak zůstane. A je lepší jít k (rozuměj zubaři :D) s malým kazem, než se zubem, který se už sype.
Sebod chápu, tak se nečil. Osobně jsem ji odzkoušela na doporučení zubního lékaře je homeopatická . Uvedla jsem z preventintivních důvodů. U malého kazu tlumí šíření .
Já jsem zastánce preventivních pravidelných prohlídek ,každý půlrok naklušu k zubařce. O zuby pravidelně pečuji, kazy minimální a kámen jak bysmet. Jakmile se objeví něco i sebemenšího jdu hned na ošetření. Pokud to nenecháte ošetření bude rychlejší a nebude bolestivé, neotálejte a nečekejte.Kaz se neztratí.
Malvinko, nezlobte se, ale opravdu seriózní zubař Vám řekne, že u čištění zubů záleží nejvíc na očištění mechanickém, tj. správném kartáčku a jeho použití. Pasta tak důležitá není. Mám těch kamarádů zubařů víc, dělal jsem v nemocnici a chodil s nimi na sport.
Co se týká homeopatie to je kapitola sama pro sebe - tvrzením o "otisku molekuly" na konci 18.století věřit šlo, ale dnes?
Ne, to se nedá. Kaz se sice může zastavit, ale kdykoliv může zase pokračovat. Zub se narozdíl od živé tkáně nemůže zacelit.
to tedy v žádném případě, ale pokud se jedná o zatím neplombovaný zub a malý kaz, lze ho ošetřet i bez vrtání, více zde plasticka-chirurgie.info/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.