Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zuby a kazy - lze ho uzdravit?

Od: petrzvysociny odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, napadnul mě zřejmně úplně blbý dotaz, ale čistě ze zvědavosti... Jestliže, už mám na zubu bodový kaz... dá se pravidelným či vlastně úplně nadstandartním čištěním onoho místa zub uzdravit? :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Jestliže budete mít na autě rezavý blatník, dá se to pravidelnou či nadstandartní údržbou opravit? *bum*. Nedá. A tak je to i se zoubkem. *ee* Takže šupky hupky k zubaři *bezim*. já taky bojim,bojim *uspech**blee*

malvinka*
hodnocení

1x

Zubní pasta Biofe/...
Biofer 75ml"src="/...
Kód:3288

Naše cena: 66,00 Kč

Koupit

Odstraňuje zubní plak a zabraňuje jeho další tvorbě, regeneruje dásně, odstraňuje pach, zabraňuje tvorbě zubního kamene a zubního kazu.
Dostupnost: skladem
sebod*

nojo, ZABRAŇUJE... Ale když už tam ten kaz je, tak zůstane. A je lepší jít k *cert*(rozuměj zubaři :D) s malým kazem, než se zubem, který se už sype.

malvinka*

Sebod chápu, tak se nečil. Osobně jsem ji odzkoušela na doporučení zubního lékaře je homeopatická . Uvedla jsem z preventintivních důvodů. U malého kazu tlumí šíření .

kytka*

Já jsem zastánce preventivních pravidelných prohlídek ,každý půlrok naklušu k zubařce. O zuby pravidelně pečuji, kazy minimální a kámen jak bysmet. Jakmile se objeví něco i sebemenšího jdu hned na ošetření. Pokud to nenecháte ošetření bude rychlejší a nebude bolestivé, neotálejte a nečekejte.Kaz se neztratí.

raadek*
Urcite bezte Petre k zubari. Cim dele nechate kaz prostupovat k nervu, tim vice bude vrtani bolet. Jestli ho mate jeste maly, tak to vubec bolet nebude. Klidne si reknete o bilou plombu a zub bude jako novej. R.
sebod*

Malvinko, já se nečílím. Není proč :).

malvinka*
Tak to jsem moc ráda.Nedovolila bych si něco podsouvat. Sama to nemám ráda.Jen sama vím, že tento produkt si svou funkčností už zájemce nepotřebuje získávat a v případě užívání homeopatik je vhodná neobsahuje totiž mentol. Když to přeženu tak*smich* si týden není potřeba čistit chrup / myšleno s nadsázkou/ Já ji střídám s jinou třeba jednou za dva dny.doplněno 29.03.10 12:54:Ještě detail po vyčištění se nevyplachuje. Vyplivne a je to. Já mám solidního zubaře, na přehlídky chodím taky preventivně*jasne*. doplněno 29.03.10 12:56:Kdysi jsem byla na vyčištění u zubní hygieničky a to odpadlo po této zkušenosti.doplněno 29.03.10 14:00:ještě jsem našla infoKyslíková zubní pasta BIOFER25.09.2008Popis:Dobře chutná, i když složením nepřekvapí. Podmínky pro vznik a existenci zhoubného zubního povlaku (plaku) a pro vznik a existenci zánětlivých změn dásní vytváří anaerobní složka ústní mikrobiální flóry, která produkuje sirovodík, merkaptany a jiné organické sulfidy. V ústech vzniká čpavek, který je vysoce alkalický a umožňuje tak tvorbu zubního kamene. BIOFERSPCN tyto anaerobnísložky ústní mikrobiální flóry potlačuje. Nejen, že rozpouští zubní plak, ale zabraňuje i jeho další tvorbě. Vedle biochemického působení obsažených látek využívá též látkovou rezonanční interakci (podobně jako preparát OSSPCN), která zlepšuje stav cévek i mikrocévek a tím lépe prokrvuje a zpevňuje dásně. Přispívá k pocitu vysokého komfortu čistých zubů a úst zejména po ránu, ale i během celého dne. Pasta je vhodná pro kuřáky, kteří o hygienu svých úst musí dbát zvýšenou měrou, a dále pro všechny, kteří mají problémy s krvácivostí dásní, ale i pro děti, kterým pomáhá zachovat zdravý chrup a dásně. Kromě mechanického účinku dlouhodobě dezinfikuje ústní dutinu bez použití chemických přísad.doplněno 29.03.10 14:02:Kosmetika-> Bylinné extrakty-tinktury-> Dětská kosmetika-> Exkluzivní kosmetika-> Koupelové oleje-> Léčebná a masážní kosmetika-> Na vlasy-> Péče o obličej-> Pleťová mléka-> Pleťové oleje-> Pro citlivou pleť-> Pro intimní hygienu-> Pro každého-> Ruce a nohy-> Zubní hygienaČisticí prostředkyPrací prostředkyPřírodní léčivaRostlinné siliceVýprodejSlevy ...Nové zboží ...Všechno zboží ...informaceJak nakupovatOchrana údajůObchodní podmínkyKontaktujte nás!Mapa obchoduNezasílat aktualityvýrobciProsím vyberteAmazon trading ..BeutelsbacherBio-nebioBioferCeria, s.r.o.Country LifeDr. PopovECO cosmeticsEcoverIMPRAteaJust WholefoodsKiss my FaceKnossosKnuspiLifefoodMediate, s.r.o.MogadorNatural Jihlava..Qalt Rakovník s..Radim Švec - RA..RapunzelSivoSt. DalfourTekmarThe London Tea ..TopvetTropical Wholef..Vinny sklep EBE..VIVANIZD Podkletaň Kr..Úvod :: Kosmetika :: Zubní hygiena :: Zubní pasta Biofer 75mlZubní pasta Biofer 75ml74,- Kč Kód: B0001Zboží je sklademVýrobce: BioferZobrazit/napsat hodnoceníPřidat do košíku: Biofer 75ml"src="http://www.biorodinka.cz/images/biofer.bmp">zvětšit obrázek zvětšit obrázekÚčinek:Zubní pasta Biofer účinně odstraňuje zubní plak a zabraňuje jeho další tvorbě. Regeneruje dásně, odstraňuje pach, zabraňuje tvorbě zubního kamene a zubního kazu. Brzy zpozorujete, že účinek bioferu je dlouhodobý. Můžete tedy i nadále používat svoji oblíbenou zubní pastu a bioferem si vyčistit zuby jen několikrát týdně (stačí jen málo pasty, asi 0,5 cm). Budete překvapeni, jak jsou nyní Vaše zuby lesklé a bez povlaku. Pasta neobsahuje mentol, který snižuje účinky bylinných a jiných přírodních a homeopatických preparátů.Princip funkce:základem je látková resonanční interakce. Tím je potlačena rozhodujícím způsobem a dlouhodobě anaerobní složka ústní mikrobiální flóry, která produkuje sirovodík, merkaptany a jiné organické sulfidy, dále čpavek, který je vysoce alkalický a umožňuje tak tvorbu zubního kamene. (Anaerobní ústní mikrobiální flóra vytváří podmínky pro vznik a existenci zubního povlaku - plaku a pro vznik a existenci zánětlivých změn dásní.)
sebod*

Tak to já ji taky zkusím, protože zubař - to je pro mě noční můra *ee*

repak*

Malvinko, nezlobte se, ale opravdu seriózní zubař Vám řekne, že u čištění zubů záleží nejvíc na očištění mechanickém, tj. správném kartáčku a jeho použití. Pasta tak důležitá není. Mám těch kamarádů zubařů víc, dělal jsem v nemocnici a chodil s nimi na sport.

Co se týká homeopatie to je kapitola sama pro sebe - tvrzením o "otisku molekuly" na konci 18.století věřit šlo, ale dnes?

malvinka*

Váš názor je i mým názorem repaku čištění je i o technice.*palec*

hodnocení

0x

Ne, to se nedá. Kaz se sice může zastavit, ale kdykoliv může zase pokračovat. Zub se narozdíl od živé tkáně nemůže zacelit.

No, já bych dokonce řekla, že při zmiňovaném "nadstandardním čištění" (pokud si při tomto termínu představím zuřivé drhnutí zubu dočista dočista) naopak hrozí riziko narušení zubní skloviny a kaz se pak snáze rozšíří.

madla*
hodnocení

0x

to tedy v žádném případě, ale pokud se jedná o zatím neplombovaný zub a malý kaz, lze ho ošetřet i bez vrtání, více zde plasticka-chirurgie.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]